Dit appartement bewijst dat stylish zwart-wit portretten altijd een goed idee zijn

Houd je van een monochroom interieur? Dan kun je zeker veel inspiratie halen uit dit appartement. Zwart, wit en grijs zijn goede ‘kleuren’ voor een fijne basis waar je alle kanten mee op kan. Om het interieur toch een bijzondere en spannende touch te geven kun je verschillende materialen, texturen en tinten mixen. Hierdoor oogt het interieur allesbehalve saai en als de monochrome look toch begint te vervelen is een kleurrijke aanpassing zo gemaakt. Ideaal toch? Dit appartement is Stockholm heeft een bijzondere én persoonlijke look door de vele zwart-wit portretten die door de hele woonkamer te vinden zijn.

De eigenaar van het appartement heeft gekozen voor een mix van stijlvolle portretten van celebrities, mode iconen en natuurfotografie. We like this a lot!

zwart-wit portretten

>> IKEA hack: geef je doorsnee tapijt een Marokkaanse twist

zwart-wit portretten

De zwart-wit portretten staan speels verdeeld door de hele woonkamer. Achter de bank is een fijne gallery wall gecreëerd. In dit artikel hebben we een mooie guideline voor zo’n lijstenwand, maar je kunt de lijsten ook speels en ‘op gevoel’ aan de muur hangen. De wandkasten omlijsten de televisie, waardoor deze minder opvalt. Handig!

zwart-wit portretten
zwart-wit portretten

Ook de meubels en accessoires in het appartement zijn allemaal monochroom van kleur. Door verschillende patronen, zoals polka dots, ruiten en gemêleerde stoffen te gebruiken is het interieur alles behalve saai. Daarnaast geven de vele kamerplanten ook een boost van kleur!

Wil je zelf ook meer groen in je interieur brengen? In dit artikel laten we je de coolste kamerbomen zien en met deze verzorgingstips kun je er lang van genieten.

zwart-wit portretten
zwart-wit portretten

>> 11x Scandinavische keukens waar wij best achter het fornuis willen staan

zwart-wit portretten
zwart-wit portretten

And last but not least… de fijne tuin! De stijl van het interieur wordt hier ook doorgetrokken, met veel grijze kussens en planten. Wil jij in de tuin ook een fijne tweede zithoek creëren? Lees dan deze tips.

www.skandiamaklarna.se

Reageer op artikel:
Dit appartement bewijst dat stylish zwart-wit portretten altijd een goed idee zijn
Sluiten