Dit appartement bestaat uit veel kleine ruimtes en heeft een te gek interieur

Begrijp ons niet verkeerd, wij houden van grote lofts, waar de ene ruimte overloopt in de andere. Maar die lofts lijken vaak wel op elkaar. Zo hebben de meeste loft-woningen een industriële look, een grote open keuken en een slaapkamer die van de rest wordt gescheiden door middel van een jaloersmakende garderobe. Superfijn om bij weg te dromen – geloof ons, wij hopen nog steeds dat we ooit in zo’n loft kunnen wonen – maar voor de inspiratie is het ook wel eens fijn om zo af en toe te kijken naar een totaal andere opstelling. Dit prachtige, Scandinavische appartement is daar zo’n voorbeeld van. Het appartement is namelijk opgedeeld in verschillende kleine ruimtes en hoewel je normaal gesproken zou denken dat zoiets heel hokkerig wordt, is dat hier niet het geval. De woning heeft een heel open en ruimtelijke uitstraling. En dat is knap!

In deze woning vormt de woonkamer het hart. Alle andere ruimtes zoals de slaapkamer, de keuken en de fantastische home office zijn allemaal te bereiken vanuit de woonkamer. Terwijl deze ruimte zich middenin het huis bevindt, is het wél heerlijk licht. Dat komt door de prachtige glazen vensters, die in de tussenmuren zijn geplaatst. Om jaloers van te worden..

De kleine ruimtes grenzen bijna allemaal aan de zonnige woonkamer. Deze ziet er extra bright uit door de witte muren en meubels. Om toch wat ‘warmte’ toe te voegen aan het witte interieur, is er niet gekozen voor bruin- en beigetinten, maar letterlijk voor warme materialen. De vilten kussens, het nep bont op de stoelen en het vele hout zorgen voor een luxe en toch minimalistische uitstraling.

De te gekke home office heeft koele, grijze muren gekregen. Door de glazen vensters in de deuren pakt de woonkamer ook wat van deze kleur mee. Slim!

De home office krijgt een fijne minimalistische look door het basic bureau. Koop een stel mooie schragen, leg er een houten blad op en klaar! Bekijk dit artikel voor meer inspiratie.

De lichte keuken is heerlijk ruim en perfect voor gezellige etentjes door de grote eettafel! De eettafel wordt optisch ‘gescheiden’ van de keuken door het donkergrijze vloerkleed. De combinatie van antraciet en spierwit geeft deze keuken echt een stijlvolle look.

>> Inspiratieboost: een stylish vloerkleed onder de eettafel

Wij zijn echt verliefd op dit behang en zochten het daarom even op. Het merk heet Mimou en het patroon geeft de slaapkamer echt een stijlvolle look zonder dat het té chic wordt. De zwarte krukjes en grote vintage houten kast geven de slaapkamer persoonlijkheid. De inbouwkast is ook op en top gestyled, waarbij verschillende houttinten in grappige accessoires terugkomen. Wil je jouw slaapkamer ook een meer persoonlijke touch geven? Voeg dan zeker wat vintage finds toe. In dit artikel laten we je nog veel meer mooie voorbeelden zien!

entrancemakleri.se

Reageer op artikel:
Dit appartement bestaat uit veel kleine ruimtes en heeft een te gek interieur
Sluiten