Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 8 mei 2018

Mickey en Minnie Mouse lovers opgelet: de Disney interieurwinkel is open!

Ben jij een echte Disneyfreak? En heb je het liefst ook allerlei Disneyspulletjes in jouw interieur staan? Dan hebben we een plekje gevonden dat voor jou de hemel op aarde is. Disney heeft namelijk een heuse interieurwinkel geopend, boordevol woonaccessoires van onder andere Mickey en Minnie Mouse.

Helaas is de winkel niet bepaald bij ons om de hoek: de winkel ligt namelijk in Disney Land in Californië. Maar ach, als echte fan moet je daar toch ook ooit zijn geweest, toch?

disney interieurwinkel

Mickey en Minnie Mouse woonaccessoires

Van mokken tot theedoeken en van keukengerei tot borden. Maak je interieur Disney-proof met de woonaccessoires van Mickey en Minnie Mouse. Wij kunnen ons voorstellen dat de echte fan deze woonwinkel niet met lege handen kan verlaten..

Heb je die ene Mickey mok al in huis? Het assortiment van de Disney winkel zal elk seizoen veranderen. Zo zorg je er dus voor dat je altijd een nieuwe Disney look in je interieur kunt toevoegen.

Online Disney shoppen

Zie je het echt niet zitten om de komende tijd een tripje naar Californië te boeken? Dan heb je geluk, want veel items zijn ook te bestellen in de online webshop. Grote kans dat je die fantastische Mickey Mouse theedoeken dus tóch nog kunt bemachtigen.

Foto’s: Disneyland

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mickey en Minnie Mouse lovers opgelet: de Disney interieurwinkel is open!
Sluiten