Voor alle Disney-fans: deze vloerkleden zijn zowaar heel stijlvol in je interieur!

Houd je zo van Disney dat je het liefste allemaal Disney-figuren in jouw interieur terug laat komen? Snappen we helemaal. Het kan soms alleen wel een hele opgave zijn om iets leuks te vinden wat stijlvol staat in je interieur. Tenminste, dat was voordat we Ruggable leerden kennen. Deze Disney vloerkleden van Ruggable zijn zó stijlvol dat wij ze ook in ons interieur zouden willen leggen.

Waar sommige woonaccessoires van Disney vaak felle kleuren hebben en erg opvallend zijn, zal het je gasten in eerste instantie niet eens opvallen dat je Mickey Mouse en zijn vrienden onder je salontafel hebt liggen.

Dit zijn onze favoriete Disney vloerkleden van Ruggable

disney vloerkleed
Bron: Ruggable

Mickey Stripes Stone Rug

Dit minimalistische design met veel strepen is wat ons betreft een echte eyecatcher in een modern interieur. De subtiele handen en voeten aan de randen van het kleed zijn schattig, en door het design toch heel herkenbaar.

disney vloerkleed
Bron: Ruggable

Minnie Floral Rosewood Rug

Toen we dit vloerkleed zagen, zagen we ‘m al meteen in onze home office liggen. Wat een heerlijk kleurtje heeft dit Disney vloerkleed! Deze kleur roze is prachtig te combineren met allerlei kleuren. Enne, heb je Minnie Mouse al gespot?

Enne, als je meer van blauw houdt dan van roze, is er ook nog een andere variant met andere kleuren.

disney vloerkleed
Bron: Ruggable

Mickey Persian Sapphire Rug

De Mickey Persian Sapphire Rug lijkt in eerste instantie gewoon op een Perzisch tapijt, maar als je beter kijkt zie je Mickey verstopt in het patroon. Subtiel, stijlvol en prachtig van kleur.

Ook een Disney vloerkleed in de woonkamer?

We zouden het niet erg vinden om een van deze kleden als cadeautje onder de kerstboom te krijgen. Jammer genoeg hebben de kleden een levertijd van 2 tot 3 weken. Als je de vloerkleden nu besteld, zijn ze dus helaas niet meer op tijd binnen voor de feestdagen. Maar hé, het nieuwe jaar beginnen met een cadeautje aan jezelf is ook zeker geen verkeerd idee.

Toch liever een ander vloerkleed?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voor alle Disney-fans: deze vloerkleden zijn zowaar heel stijlvol in je interieur!
Sluiten