Iris Wijnands
Iris Wijnands Shopping 3 okt 2019

Zo lekker: met deze Disney-inspired geurkaarsen ruikt jouw huis altijd naar Disneyland

Iedereen die wel eens in Disneyland geweest is, weet hoe heerlijk het daar ruikt. We weten niet hoe ze het doen, maar in elke attractie hangt er een toepasselijke geur. Goed nieuws: vanaf nu komt magie gewoon tot leven in jouw huis. Met deze geurkaarsen ruikt je huis namelijk precies naar de verschillende plekken in het park.

Dit is natuurlijk geen reden om minder naar Disneyland te gaan (bestaan die wel?) want als echte Disneyfanaat ben jij daar natuurlijk niet weg te slaan. Helaas moet je op een gegeven moment toch echt weer naar huis.

Om je thuiskomst zo vrolijk mogelijk te maken en lekker in de sfeer te blijven tot je volgende bezoek, kun je deze kaarsen alvast in huis halen.

Geurkaarsen die naar Disneyland ruiken

Hoewel de kaarsen niet van Disney zelf zijn en de verkoper Magic Candle Company ook niet claimt dat de kaarsen op Disney geïnspireerd zijn, blijkt dat de gebruikers de heerlijke geuren toch typisch Disney vinden. In de lovende reacties staat dat de kaarsen precies naar de (wachtrijen van) favoriete attracties ruiken.

En niet alleen de geurkaarsen zijn populair, ze hebben ook geurige wax, een spray voor je huis of auto en nog veel meer.

Space Coaster
Bron: Magic Candle Company

Disney’s Space Coaster geurkaarsen

De Space Coaster geurkaars heeft boventonen van graniet en metaalachtige geuren gecombineerd met ozon, water en musk. Als je dat ruikt, heb je toch meteen het gevoel dat je bijna op gaat stijgen en door de Star Wars Hyperspace Mountain gaat vliegen?

Voor $16.95 haal je Disney in huis met de Space Coaster kaars.

Hunny Pot
Bron: Magic Candle Company

Hunny Pot van je favoriete Disney-beer

De Hunny Pot-geur is oh zo zoet en lekker! Het heeft een echte, rijke en plakkerige honinggeur met tonen van gesponnen suiker en coumarine die diepte geven aan deze magische mix.

Deze geur doet ons natuurlijk denken aan iemand die ook zoveel van honing houdt. Pas maar op dat je geen Pooh-beer aantrekt met deze geur in huis, want het ruikt precies zoals je verwacht dat Disney’s Winni the Pooh ruikt.

De Hunny Pot geurkaars kost $15,95.

Poison Apple Disney
Bron: Magic Candle Company

Hap! Poison Apple

Lust jij misschien een lekker appeltje? Geen wonder dat Sneeuwwitje deze appel niet kon weerstaan. De Poison Apple-geur combineert tonen van frisse, bloedrode appels, een vleugje kaneel en een aroma van gekarameliseerde suiker die je misschien in een diepe slaap kan brengen. Deze Disney-geur is heerlijk voor de herfst!

Poison Apple kost $16.95.

The Grey Stuff
Bron: Magic Candle Company

Hmmmm, The Grey Stuff geurkaarsen

Kom erbij, kom erbij, zet je zorgen maar opzij! Met deze geur moet dat wel lukken. The Grey Stuff heeft een heerlijk aroma van oreo-koekjes en roomvulling. Er zitten ook een snufje walnoot, warme kruiden en een drupje zoete ahornsuiker in om deze geurige traktatie voor de neus een rijke textuur te geven.

Pas op dat je deze kaars niet brand als je net zin hebt in een lekker toetje. Hij ruikt precies zoals de beroemde Grey Stuff. Lekker! Hij kost $15,95.

Popcorn Stand
Bron: Magic Candle Company

Ruik je de Popcorn Stand al bij deze geurkaarsen?

Deze Popcorn Stand-geur heeft de vertrouwde geur van die boterachtige traktatie van popcornkraampjes die je gewoon niet kunt weerstaan. Wanneer je dol bent op de popcorn uit Disneyland, ben je ook dol op deze geurkaars. Met deze kaars zul je wel trek krijgen!

De geurkaars Popcorn Stand kost $16.95.

Pinokkio geurkaars Disney
Bron: Magic Candle Company

De geurkaarsen van Pinocchio’s Village liegen er niet om

Je neus gaat groeien als je zegt dat deze geur niet lekker is! Pinocchio’s Village heeft een krachtig aroma van pistachenoten, amandel, honing, heliotroop en rijke, romige vanillevla. Deze geur is perfect voor iemand die van een licht zoete (maar niet overweldigende) geur houdt.

Pinocchio’s Village kost $15,95.

Terror Toiwer
Bron: Magic Candle Company

Waan je in Disney met Terror Tower

De Terror Tower geurkaarsen hebben een teakhouten boventoon die plaats maakt voor een basis van ceder en leer, gevolgd door sandelhout en een sterke musk die de houtachtige geur perfect maakt. Als deze Disney geurkaarsen je niet doen denken aan de creepy Tower of Terror, dan weten we het ook niet meer.

De Terror Tower geurkaars kost $16,95.

ittle old Christmas Shop Disney
Bron: Magic Candle Shop

Op naar de Little Old Christmas Shop

Met de Little old Chirstmas Shop-geurkaarsen kun je elke dag van het jaar Kerstmis vieren. Verse citrus voegt sprankeling toe aan dit winterse genot van frisse dennennaalden, zoete sparbalsem en warme ceder.

Je zult ook hints van gekruide appel vinden, vanwege de zoetheid die appel aan de blend toevoegt. Samen met heldere muskachtige ondertonen is dit de perfecte wintergeur. (Maar wij vinden ‘m in de lente, zomer en nu in de herfst ook heerlijk).

Little Old Christmas Shop kost $16,95.

Wil je nog meer snuffelen tussen de artikelen over geurkaarsen?

 

        

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo lekker: met deze Disney-inspired geurkaarsen ruikt jouw huis altijd naar Disneyland
Sluiten