De discobal is trending op TikTok: zo verwerk je ‘m in jouw eigen interieur

Sta jij weleens op disco te dansen in de woonkamer? Misschien dat het een idee is om een discobal in huis te halen om eens helemaal in style te swingen. Naast dat ze je dansfeestjes nog leuker maken, staan ze ook nog eens tof in je interieur.

Het is daarom geen verrassing dat de discoballen trenden op TikTok en wij van de Roomed redactie kunnen een goede disco hit als deze niet aan ons voorbij laten gaan.

8 ideeƫn voor een discobal bij jouw in huis

1. Een disco barcart

Deze ging op TikTok helemaal viral wat niet gek is wanneer je die champagneglazen onderin spot. Zo heb je een discobal op wielen om het feest en de drankjes met je mee te rollen.

2. De discoplant

Ga voor een open discobal of gebruik een halve en zet er een leuke plant in. Zo breng je green en glamour in een klap in je interieur. Plaats het nog op een mooie standaard en je hebt een unieke glimmende pot voor je plant.

3. Een wereld vol disco

Vervang je wereldbol met een discobal voor een stijlvolle upgrade. Niet alleen laat je dan zien dat je graag de wereld afreist, maar ook dat je hem graag afdanst. Het is het perfecte item voor iemand die wel van feestjes houdt.

4. Maak een krans van discoballen

Dat is nou een feestelijke krans voor aan de deur en vooral in de koude maanden brengen de discoballen wat warme energie naar je voordeur. Heb je geen zilveren krans? Koop dan een metallic spuitbus en spuit een van je oude kransen zilver.

6 leuke DIY’s die je met een spuitbus koperverf kunt maken

5. Drink op je discobal

Proost! Dit is nou pas een eyecatcher voor ieder feestje. Mix er een lekkere punch in of vul hem met ijsblokken en houd je flessen champagne koud in stijl.

6. Een discolamp

Een prachtige plafondlamp is natuurlijk de perfecte eyecatcher in je interieur. Naast deze Konfetti discolamp van Bsweden zijn er genoeg andere uniek discolampen die je kan vinden of geef je eigen kroonluchter een discosfeer.

7. Style een discobal voor het raam

We hebben het er al eerder op Roomed over gehad dat een discobal hƩt item is wat je ergens bij een raam wil stylen voor die mooie lichtinval. Zo heb je de hele dag door die leuke glitters door je kamer shinen.

Ga voor meer joy in huis met een discobal voor het raam

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Apartment Therapy

Reageer op artikel:
De discobal is trending op TikTok: zo verwerk je ‘m in jouw eigen interieur
Sluiten