Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 11 jan 2019

Ga voor meer joy in huis met een discobal voor het raam

Een discobal in huis, yes please! Discoballen zijn echt niet ouderwets (of alleen voor kinderen). Ze zorgen vaak voor juist dat beetje extra in huis wat een interieur soms kan missen. Dus doe eens gek en hang een discobal voor het raam.

Wij verzekeren je: een discobal voor het raam zorgt instant voor een glimlach op je gezicht. Waarom? Wij krijgen meteen flashbacks naar vroeger. Uren schuifelen in de discotheek… maar buiten dat zorgen de ‘glitters’ die de discobal met zich meebrengt ook nog eens voor een vrolijk gezicht.

Nog niet overtuigd? Kijk dan maar eens mee naar de volgende interieurs.

Een discobal in je interieur

Het effect van een grote discobal in je interieur mag duidelijk zijn: overal kleine stippen door de hele woonkamer.

Vind je dat net iets te overdreven, maar vind je het effect wél heel erg leuk? Ga dan voor een kleine discobal. Doordat de spiegelstukjes op een kleine discobal schuiner staan ten opzichte van elkaar, wordt de afstand tussen de uiteindelijke stippen op de muur een stuk groter.

Hóé leuk is deze ieniemienie discobal? Hij heeft een plekje gekregen tussen allemaal planten. Zodra de zon er op schijnt, is het ineens een feestje in huis.

Kijk uit voor de wind

Mocht je er voor kiezen om de discobal voor het raam te hangen, en tegelijkertijd dat raam open te zetten? Let dan wel even op, want een harde windvlaag kan ervoor zorgen dat de spiegeltjes van de bol afwaaien. En een hele middag kleine spiegeltjes van de vloer plukken is uiteraard niet de bedoeling.

Nog meer leuke ideeën om je interieur mee op te vrolijken:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ga voor meer joy in huis met een discobal voor het raam
Sluiten