Interieur crush van de week: Disaronno Limited Editon fles

Doordat de Roomed redactie iedere dag het internet afstruint op zoek naar de leukste interieur trends en inspiratie, doen we zó vaak leuke ontdekkingen. En het is zonde als we deze ontdekkingen niet met jullie zouden delen, toch? Dat vonden wij dus ook. En zo is deze rubriek geboren. Elke week een nieuwe interieur crush. Deze week is dat de Disaronno Limited Edition fles. Yep, als interieur item!

Promoten jullie nu alcohol gebruik? Nee. Maar kijk nou even naar deze verpakking. Dat wil toch iedereen in zijn interieur?

Entrance Makleri
Entrance Makleri

Deze prachtige foto’s komen uit deze binnenkijker. Mijn crush werd dan ook geboren tijdens het schrijven van dat artikel. Misschien komt het doordat de zachte pasteltinten perfect passen bij het patroontje van de fles, maar ik was verkocht. En daarbij past deze fles ook prima in interieurs met een wat neutraler kleurenpalet. Daar zorgt hij dan juist voor het nodige kleur!

Disaronno

Mijn research startte meteen en ik kwam erachter dat de fles een Limited Edition is van het merk Etro. Waar ik ook achter kwam – en wat misschien nog wel leuker nieuws is: er zijn nog vier andere Disaronno Limited Edition flessen! Ook de merken Missoni, Cavalli, Versace en Moschino hebben een ontwerp gemaakt. Welke vind jij het mooist?

Styling tip van Roomed

Zet je Disaronno Limited Edition op een stylish bar cart.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interieur crush van de week: Disaronno Limited Editon fles
Sluiten