Snel! Je krijgt nú een flinke korting op de populaire Plantosaurus

Een bloempotje in de vorm van een dinosaurus. We zouden willen dat we het zelf bedacht hadden. De Plantosaurus is namelijk ontzéttend populair. Wij snappen wel waarom: zo’n bloempot is toch hartstikke schattig?

Het enige nadeel van de Plantosaurus is de prijs. Eerlijk is eerlijk: €34 voor een kleine bloempot is gewoon hartstikke duur. Gelukkig is er op dít moment een leuke sale bij DECOVRY, waardoor je de Plantosaurus voor een kleiner prijsje in huis haalt.

dinosaurus bloempot plantosaurus

Wij vinden het een geniaal idee om meerdere dinosaurus bloempotten bij elkaar te zetten, en zo een echt dino-hoekje te creëren. Dat is niet alleen leuk in de kinderkamer, maar mag ook gewoon in de woonkamer. Een leuk plantje erin voor een groene touch, en de dino’s komen ineens weer tot leven.

Het lijkt erop dat DECOVRY van de Plantosarus afwilt, want op dit moment is alleen de Plantosaurus Rex nog te koop. Dat is de onderstaande bloempot:

dinosaurus bloempot plantosaurus

Je shopt ‘m in de sale voor €22,40. Nog steeds geen super goedkope bloempot, maar wél een stuk goedkoper dan de originele prijs.

Had jij je zinnen gezet op de andere twee? Geen probleem, die vind je hier en hier in onze andere artikelen over dit te schattige bloempotje.

Twijfel je nog welke planten je erin wilt zetten? Wij hebben wel wat leuke ideeën:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Snel! Je krijgt nú een flinke korting op de populaire Plantosaurus
Sluiten