Ariela Slakhorst
Ariela Slakhorst Wooninspiratie 1 okt 2018

Dit persoonlijke dinosaurus behang is de droom van elke dino fan

Dinosaurussen doen het erg goed bij kinderen. Dat snappen we wel: dino’s zijn stoer, groot en gewoonweg heel erg interessant. Heb jij ook een kleine dino fan in huis? Dan hebben we hét behang gevonden voor de kinderkamer. En het fijne: het dinosaurus behang is nog persoonlijk ook.

De Tyrannosaurus beter bekend als de T-Rex, de Apatosaurus, de Velociraptor en de Triceratops zijn de bekendste soorten dinosaurussen. Maar er zijn nog véél meer soorten dinosaurussen, genoeg om zelfs het alfabet mee te leren spellen.

Leerzaam dinosaurus behang

Om te beginnen is het behang super stoer en vrolijk en bovendien erg leerzaam. Kinderen leren niet alleen het alfabet, maar ook de namen van dinosaurussen. Elke letter wordt namelijk vertegenwoordigd door een handgetekende dinosaurus. En kijk eens hoe mooi de illustraties van de dino’s zijn.

dinosaurus behang kinderkamer
dinosaurus behang kinderkamer

Benieuwd naar het hele alfabet? Dat ziet er zo uit:

Gepersonaliseerd behang

Het allerleukste is misschien wel dat het behang gepersonaliseerd kan worden. Dit betekent dat je de naam van je kind in dinosaurusletters kunt laten maken, en dit aan de muur hangt. Hoe leuk is dat?! Perfect voor een stoere kinderkamer. Je kunt ook zelf een kleurtje behang uitkiezen. Houden we van.

dinosaurus behang kinderkamer

Het behang is natuurlijk ideaal voor de kinderkamer, maar ook in een speelkamer of logeerkamer zijn de dino’ s heuse eyecatchers. Ben je net zoals wij ook verliefd op dit behang? Het behang is verkrijgbaar via www.muralswallpaper.com en kost €31.00 euro per vierkante meter.

Meer leuk behang voor de kinderkamer?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit persoonlijke dinosaurus behang is de droom van elke dino fan
Sluiten