Een dierenprint aan de muur als statement voor de badkamer

Ben jij helemaal wild van dieren? En wil je dit ook terug laten komen in je interieur? Dan vind je deze badkamers met een dierenprint vast heel tof. Door de juiste materialen en kleuren te gebruiken kun je het behang goed stylen. Zebra’s, vissen en flamigo’s… voor welk printje ga jij?

Een dierenprint aan de muur is heel gezellig. Scroll snel door en wie weet zit jou lievelingsdier er wel tussen!

Michellegage

Een badkamer met een tropical tintje. Hoe leuk is dat? De flamigo’s zien er super schattig en elegant uit op de muur. De bronzen elementen in deze badkamer zijn een goede match met het roze kleurtje.

Stirkitchenstore

Een frisse witte badkamer, heerlijk. Het oogt ruim en met een kleurrijke touch van de vlinders en de takjes wordt het een mooi geheel. Daar word je toch vrolijk van?

Decoratorsbest

Dit is wel een heel opvallend exemplaar. Dat moet je maar durven! De huppelende zebra’s op het behang geven je badkamer een vrolijke draai. De gouden details combineren ook erg mooi met de blauwe kleur.

Domino

Wij vinden de luipaard één van de mooiste roofdieren ter wereld, maar om in je badkamer een print te nemen van dit dier… Toch kan deze badkamer het prima hebben. Het goud sluit mooi aan bij de luipaarden en het babyblauwe douchegordijn maakt de look helemaal af!

Domino

Zwart en roze is altijd een goede combinatie. Voel jij je als een vis in het water in deze badkamer? Dan is dit dierenprintje echt iets voor jou!

Laindianacolonial

Zwart in de badkamer is een gewaagde keuze. Gelukkig is er wat kleur toegevoegd door de blauwe en groene vogeltjes. Tóch staat het niet verkeerd. Je moet er in ieder geval wel van houden!

Zou jij een dierenprint in de badkamer doen na het zien van al dit moois?

Meer dierenprintjes aan de muur

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Een dierenprint aan de muur als statement voor de badkamer
Sluiten