Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Trending 31 mei 2018

Wat goed! Als je deze dierenposters koopt, doneer je automatisch aan een goed doel

Wat een fantastisch initiatief: de mannen van Zoo&Me verkopen grafische posters van verschillende bedreigde diersoorten, en met de opbrengst hiervan steunen ze een goed doel. Zo hang je een leuke poster in je huis, én steun je bedreigde diersoorten. Wat een top combinatie!

Het idee kwam niet zomaar uit de lucht vallen. De dood van de laatste mannelijke neushoorn was de druppel voor Mathijs en Jaron. De oude studievrienden kunnen er niet bij dat zo veel grote bedrijven een diersoort als logo gebruiken, terwijl ze geen cent doneren aan het leven van deze dieren. Zelfs als deze bedrijven 1% van hun winst zouden doneren aan een goed doel, zou dit een wereld van een verschil maken voor de bedreigde dieren. Het resultaat van hun brainstorm: een serie onwijs leuke posters die in elk interieur passen.

Dit goede doel steun je door een poster te kopen

De posters hebben een prachtig design, waardoor ze geschikt zijn voor in de woonkamer, slaapkamer, maar bijvoorbeeld ook de kinderkamer. En met het idee dat 1/3e van je geld naar het WNF, Vier Voeters, No Wildlife Crime of World Animal Protection terecht komt, kun je jouw favoriete dier zonder schuldgevoel aan de muur hangen.

roomed-milieuvriendelijke-posters
roomed-milieuvriendelijke-posters

Save the animals, hang a poster

roomed-milieuvriendelijke-posters

1/3e naar het goede doel

Van elke poster die je via de website van Zoo&Me koopt, wordt €5,00 (A4) of €7,50 (A3) aan een goed doel die zich inzet voor het dier op de poster. Daarnaast zijn de posters, lijsten en verpakkingsmaterialen milieubewust en voorzien van een FSC keurmerk. Hierdoor wordt zo veel mogelijk bijgedragen aan de bescherming van bossen wereldwijd.

roomed-milieuvriendelijke-posters

Ook zo’n milieubewuste poster aan de muur?

Je koopt de Zoo&Me posters op de website. Je hebt ze al in huis voor €15 (A4) of €22,50. Je kunt er zelfs een stevige zwarte lijst bij kopen voor een klein prijsje. Op de website vind je ook nog meer informatie over het initiatief.

Liever geen dierenposters, maar filmposters? Dit interieur hangt vol met filmposters. Voor de echte movie geek dus! Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een plattegrond als poster in je interieur toe te voegen. Of ga voor minimalistische zwart-wit posters. Ook heel stijlvol!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wat goed! Als je deze dierenposters koopt, doneer je automatisch aan een goed doel
Sluiten