Merve Ozturk
Merve Ozturk Tips 4 okt 2020

Zo kun je jouw dierenvriend vandaag éxtra verwennen met dierendag

We hebben wat te vieren, want het is vandaag dierendag 2020. Kun je het geloven? We zitten alweer in oktober. Wat gaat de tijd toch snel. Maar goed, back to business. Het is tijd om jouw beestje in de watten te leggen.

Op de Roomed-redactie hebben we de leukste manieren om jouw huisdier te verwennen op een rijtje gezet. Zo krijg je ze gegarandeerd blij en beleven ze een dag dat ze nooit meer zullen vergeten.

Zo kun je jouw huisdier verwennen tijdens dierendag 2020

1. Maak een snacktaart

Bij een feestje hoort natuurlijk taart. Ook voor jouw viervoeter is een taart leuk om te krijgen. Gebruik alle lievelingssnacks en maak er een taart van. Uiteraard geef je deze taart in stukken, je wilt natuurlijk niet dat ‘ie ziek wordt op dierendag.

Ben je niet zo handig in de keuken? Dan kun je ook een taart bestellen. Je zult versteld staan van hoeveel smaken er bestaan. Van taarten voor honden tot aan taarten voor knaagdieren.

Lees ook: Zo vaak zou je de voederbak van je hond en kat écht schoon moeten maken

2. Koop een cadeau (of maak er zelf één)

Ook een cadeau is niet te missen tijdens dierendag. Het kan van alles zijn. Een speelboom of tunnel voor jouw konijn, een speelbot voor de hond, looprad voor jouw hamster of een gloednieuwe krabpaal voor de kat (we deelden laatst deze DIY cactus krabpaal met je, die je gemakkelijk zelf kunt maken).

3. Pamperdag

Net zoals jou heeft jouw maatje af en toe ook behoefte aan een pamperdag. Er zijn genoeg dierenspa’s in Nederland waar je jouw dierenvriend mee naartoe kunt nemen zodat ze ‘ie eens kan ontspannen en tegelijkertijd goed verzorgd wordt.

4. Extra speeltijd

Je huisdier vindt niets leuker dan tijd doorbrengen met jou. We hebben het vaak druk en geven onze dierenvriendjes soms niet de aandacht die zij verdienen. Dit is hun dag, het perfecte moment dus om hun te geven wat zij graag willen. Knuffel vandaag extra met jouw kleine vriend.

Meer artikelen over huisdieren

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Tractive

Reageer op artikel:
Zo kun je jouw dierenvriend vandaag éxtra verwennen met dierendag
Sluiten