Deze ruime zolderwoning staat vol met mooie kunstwerken

Zolderwoningen hebben vaak een knusse en huiselijke sfeer. Dat komt doordat een zolderwoning over het algemeen schuine wanden heeft en vaak is de balkenstructuur zichtbaar, wat ook bijdraagt aan de warme en gezellige sfeer in huis. Dit appartement is maar liefst 163 vierkante meter groot en het plafond is op het hoogste punt bijna vier meter hoog!

Naast de schuine wanden en balken vind je overal in de ruimte prachtige kunstwerken.

>> Zes tips om van je zolderkamer een fijne woonruimte te maken.

Met zoveel prachtige kunstwerken zouden wij meteen aan een grote gallery wall denken, maar hoe hang je al je lijsten aan de muur als je schuine wanden hebt? De bewoners van dit huis kwamen met dé oplossing. Ze hingen de lijsten niet alleen aan de muur, maar zetten ze gewoon op de grond tegen de muur aan!

>> Lees ook: tips om kunstwerken een bijzondere plek te geven.

Het woon- en eetgedeelte van het huis lopen naadloos in elkaar over. Omdat de gehele ruimte vierkant is, zijn er verschillende hoekjes met verschillende functies gecreëerd. Alles past heel goed bij elkaar, doordat dezelfde stijl overal is doorgetrokken. In elke hoek vind je mooie lijsten met kunst en de hele ruimte heeft hetzelfde neutrale kleurenpalet.

In de eethoek spotten we een bijzondere afzuigkap. De keuken zelf is wat meer naar het midden geplaatst, waardoor de struggle van het schuine plafond op een simpele manier heel stijlvol wordt opgelost. Bekijk deze inspiratieboost met de mooiste woonkeukens met keukeneilanden voor meer inspiratie!

De woning heeft twee slaapkamers. Ook hier worden de ruimtes gesierd door mooie gallery walls, zowel klein als groot. En wij zijn helemaal weg van deze toffe palmbomen-print op de muur!

MEER LEZEN
Benieuwd naar meer mooie zolders? Dit Scandinavische appartement op zolder heeft de perfecte indeling en een super stijlvol interieur.

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Deze ruime zolderwoning staat vol met mooie kunstwerken
Sluiten