In deze woonkerk in Londen komt design samen met klassieke elementen

Vanbuiten ziet dit gebouw eruit als een typisch Engelse kerk. maar zodra je door de kerkdeuren loopt, kom je in een totaal andere ruimte. Deze kerk aan de rand van Londen is volledig omgebouwd tot moderne woonkerk met vier slaapkamers. De combinatie van het oude gebouw met stoere designmeubels ziet er erg gaaf uit!

De kerkwoning heeft een woonoppervlak van zo’n 592 vierkante meter. Is het jouw droom om in zo’n kerk te wonen? Deze staat te koop voor omgerekend zo’n 13,5 miljoen euro.

woonkerk
Roomed-eethoek-bar
Roomed-zithoek

Doordat de muren en het plafond volledig wit geverfd zijn, lijkt de ruimte nog hoger en groter. Benieuwd hoe je een interieur met hoog plafond het best kunt decoreren? We geven je zeven tips. Om wat meer contrast toe te voegen, is er gekozen voor een stoere donkere visgraat vloer.

Roomed-zithoek-boven
Roomed-leefruimte-bovenaf
Roomed-piano-zithoek
Roomed-keuken

Boven de keuken hangt een soort tussenverdieping, waar je over de hele leefruimte uit kunt kijken. Het huis ademt muzikale creativiteit! Om de ruimte te vullen zonder het rommelig te maken, hebben de bewoners gekozen voor een aantal grote, basic meubels.

Roomed-slaapkamer-drie
Roomed-badkamer

Bijzonder is ook de keuze voor een houten vloer in de badkamer!

Roomed-slaapkamer
Roomed-slaapkamer-vier
Roomed-slaapkamer-twee
woonkerk

Gaaf om te zien dat de originele glas-in-loodramen te zien zijn in de witte badkamer. Zo komt ook op de bovenverdieping het karakter van de woonkerk terug.

Roomed-keuken-twee
Roomed-tafel
Roomed-kast-kerkramen

De kast in de keuken geeft een knipoog naar de geweldige glas-in-loodramen die je overal in de kerk ziet. Wij laten je zien hoe je zelf een glas-in-loodraam maakt.

Roomed-glas-in-lood

www.foxtons.co.uk

Reageer op artikel:
In deze woonkerk in Londen komt design samen met klassieke elementen
Sluiten