Deze villa heeft een infinity pool en jaloersmakend uitzicht

De bewoners van deze villa in Los Angeles boffen maar. Een infinity pool, een prachtig huis en dat alles op een toplocatie met waanzinnig uitzicht over LA. De villa is ontworpen door architect Michael Sant, die er alles aan deed om de bewoners niets te laten missen van de indrukwekkende omgeving. Zo zijn alle kamers voorzien van grote glazen wanden om van het uitzicht te genieten en kijk je ook vanuit de infinity pool uit over de heuvels en de zee. Hier krijgen we serieus de vakantiekriebels van!

Het kan altijd nog gekker. Dit huis in Griekenland heeft zo’n droomzwembad óp het dak.

Het huis ligt bovenop een berg, wat of course de beste plek is om van deze groene omgeving te genieten. Het ontwerp van de villa is heel modern en minimalistisch, maar door het sobere kleur- en materiaalgebruik past het huis goed in de omringende natuur. Zo matchen de betonnen muren goed bij de rotsblokken die rondom het huis liggen. En doordat je op veel plekken dóór het huis kan kijken, lijkt het huis op te gaan in de omgeving.

Hoewel het huis er zeker mag wezen, is de infinity pool de echte eye-catcher. De minimalistische look van het zwembad past bovendien goed bij het ontwerp van de villa.

Met een huis op zo’n gave plek – en met zo’n fijn klimaat – wil je het liefst binnen en buiten bij elkaar betrekken. Daarom heeft de architect alle kamers voorzien van grote ramen, die vaak ook helemaal open geschoven kunnen worden. Zo mis je zelfs als je binnen bent niets van de prachtige natuur.

>> 5 tips om zoveel mogelijk te genieten van jouw prachtige uitzicht

We hopen dat je net zo enthousiast bent over deze gave villa met infinity pool als wij. Wil je nog even verder dromen bij de mooiste huizen, check dan de artikelen hieronder!

www.fubiz.net

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Deze villa heeft een infinity pool en jaloersmakend uitzicht
Sluiten