Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Design 25 april 2016

Deze stylish hondenmand is perfect voor een modern interieur

De hondenmand kan de looks van je interieur flink omlaag halen. Want laten we eerlijk zijn, de hondenmanden die doorgaans in de dierenwinkel verkocht worden, zijn niet altijd even stijlvol. In dit artikel vertelden we je al dat Meyou te gekke kattenmanden verkoopt, maar gelukkig zijn nu de honden aan de beurt. Designstudio Razy2 maakte in opdracht van interieurlabel Monomo een te gekke hondenmand, die niet zal misstaan in een modern interieur!

Het frame van de stijlvolle canapé is gemaakt van eikenhout, waarop een matrasje van foam ligt. De hoes van het matrasje is gemaakt van Cordura, een stevig textiel dat makkelijk schoon te houden is en geen water absorbeert. Daarnaast is het bestand tegen vieze luchtjes.

Met het ontwerp en de materiaalkeuze is dus rekening gehouden met de luchtjes die huisdieren met zich meenemen. Baking soda biedt ook een uitkomst als het gaat om het schoonhouden van het huis met huisdieren. Bekijk hier ook onze andere tips.

Een kleine disclaimer: voor zover wij weten, wordt de hondenmand nog niet verkocht, maar voor meer info over de lancering van de shop kun je wel even mailen naar het bedrijf. Ondertussen kun je wel zelf aan de slag. Maak bijvoorbeeld een leuke tipi tent voor je huisdier.

Heb je je viervoeter liever nóg dichterbij? Dan is misschien dit matras wel iets voor jou!

www.contemporist.com

Reageer op artikel:
Deze stylish hondenmand is perfect voor een modern interieur
Sluiten