Deze 4 styling lessen haalden we uit het appartement van Liza Chloë

Alweer een tijdje geleden gingen we langs bij Liza Chloë om een kijkje te nemen bij haar thuis. Liza’s appartement is onwijs mooi ingericht en daar haalden we dus heel wat styling lesjes uit!

En die tips delen we natuurlijk graag met jullie. Scroll dus snel veder en laat je inspireren door deze vier handige styling lessen!

Liza Chloe

1. Print on print

Print on print kan tricky zijn, maar Liza laat ons zien hoe dit op de juiste manier doet. Ze heeft heel slim gekozen voor verschillende prints in allemaal neutrale tinten. De prints in het kleed, het plaid maar ook in de overige accessoires zijn allemaal zwart wit, waardoor het geheel niet rommelig wordt. Lees voor meer tips over het mixen van prints nog even dit artikel!

Een mix van al je favoriete printjes

1-roomed_liza-chloe_1523

2. Vintage past in elk interieur, zolang je de items goed combineert

Als je naar Liza’s interieur kijkt – en dan voornamelijk naar de keuken – zie je Scandinavische invloeden, maar ook een moderne stijl. Deze mid-century kast in het appartement van Liza toch écht vintage (Pastoe) en past hij ook nog eens perfect bij de rest van het interieur. De donkere kleur van de kast zorgt hier namelijk juist voor een mooi contrast met de witte lichte basis van de rest van het interieur. Ook heeft het design van deze vintage kast de strakke lijnen die vaak terugkomen in een modern interieur.

liza-chloe-roomed-3

3. Kijk ook eens in de kledingrekken tijdens het interieurshoppen

Liza heeft lang gezocht naar een passend item voor op aan muur, maar kon niets vinden. Uiteindelijk werd het deze sjaal van &Other Stories die een plekje aan de wand wist te bemachtigen. Twee punaises aan de muur en klaar!

>> Lees ook: alternatieven voor kunst aan de muur

1-roomed_liza-chloe_1839

4. Less is more

Oké, dit wisten we misschien al een tijdje, maar het appartement van Liza bewijst het opnieuw. De strakke lijnen, lichte kleuren en ietwat minimalistische inrichting zorgen voor een heel fijn rustgevend gevoel. De les die we hieruit haalden: liever één echt mooi (iets groter) item, dan drie losse kleine items die samen een geheel moeten vormen.

MEER LEZEN
Naast het huis van Liza Chloë, delen we nog meer tips met jullie uit onze binnenkijkers. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Sanne van &stijl, of bekijk deze handige tips die we haalden uit dit fotogenieke huisje in Wormerveer!

Fotografie door Marije Kuiper voor Roomed.

Reageer op artikel:
Deze 4 styling lessen haalden we uit het appartement van Liza Chloë
Sluiten