Deze studio is speciaal ontworpen voor reizigers met style

A home away from home. Zo noemt ontwerpstudio POSITION Collective hun nieuwste project. Hun client wilde een memorabele accommodatie creëren voor reizigers die stijl belangrijk vinden. Daarom toverde de studio een compact appartement in Boedapest van dertig vierkante meter om tot stijlvolle studio vol toffe en creatieve elementen. Alles bevindt zich in dezelfde open ruimte, behalve de badkamer, die is wel afgesloten van de rest.

Tussen de keuken en het bed spande de studio een net. Zo wordt de slaapruimte toch enigszins van de keuken gescheiden, terwijl de ruimte tegelijkertijd wel open en ruim blijft.

De studio is simpel ingericht, maar heeft alles wat je als reiziger nodig hebt. Er is zelfs een klein balkonnetje! Zowel de vloer, muren als het plafond zijn in een lichte tint grijs geverfd, wat de ruimte een rustige sfeer geeft. Boven het bed en het aanrecht plaatste de studio een groot pegboard tegen de wand. Een leuk alternatief voor keukenkastjes en daarnaast de ideale organizer voor elke ruimte. Je kunt het pegboard namelijk helemaal indelen zoals je zelf wilt. Wil je zelf een pegboard maken maken? We laten je hier zien hoe.

Een van de dingen waar je in een compact appartement of in een studio nooit genoeg van hebt, is opbergruimte. Daar bedacht POSITION Collective een handige oplossing voor. Naast het handige pegboard maakten ze een platform bed daaronder ruimte voor kastjes en lades. Lijkt zo’n platform bed jou ook wel handig? Maak er zelf een met behulp van deze IKEA hack.

Woon je zelf ook in een studio en vind je het lastig om de ruimte zo optimaal mogelijk in te delen? In dit artikel geven we je vijf handige tips voor een goede indeling.

position-collective.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Deze studio is speciaal ontworpen voor reizigers met style
Sluiten