Deze studio is dé inspiratiebron voor iedereen die klein woont

Een goede indeling verzinnen voor een klein huisje of studio, dat kan nog knap lastig zijn. Je wilt er graag veel meubelen in kwijt, zoals een bed, bank en tafel… Maar het moet ook leefbaar zijn en het liefst óók nog een beetje stylish. Deze studio is hét bewijs dat een kleine studentenkamer of studio al deze elementen kan bevatten!

Natuurlijk helpen wij je graag bij het maken van een goede indeling in je studentenkamer of studio. Daarom hebben we voor jou vijf tips op een rijtje gezet waardoor het zeker een stuk makkelijker moet gaan!

Heb jij ook een gekke hoek of nis in huis? Maak hier dan gebruik van. De bewoner van deze studio deed dat ook en plaatste in de nis een bed. Onder het bed vind je veel opbergruimte door de grote lades. Dat is nog eens multifunctioneel! Het leuke van zo’n bed is dat je het heel gemakkelijk zelf kunt maken. Hoe je dat dit leggen we uit in dit artikel.

Ook de tafel is multifunctioneel. Je kunt de tafel namelijk inklappen. Super handig wanneer je net even wat meer ruimte nodig hebt. Wanneer je vrienden komen eten of je een dagje thuis wil werken klap je de tafel gewoon weer uit.

Ondanks dat de ruimte klein is, zien we toch fijne styling. Zoals dit wandplankje met bijzondere lamp. Een tip: cluster je accessoires zodat het niet te rommelig wordt.

Door je balkon goed te benutten en aan te kleden kun je er een tweede huiskamer van maken. Ideaal voor als je klein woont. Hoe je het precies doet lees je hier.

Wil je meer inspiratie voor compacte studio’s? Dan hebben we hier nog een studio met Scandinavische look en een prachtige keuken.

Nog meer tips voor een klein appartement:

www.bjurfors.se

Reageer op artikel:
Deze studio is dé inspiratiebron voor iedereen die klein woont
Sluiten