Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 28 mei 2018

Deze slaapkamer heeft dé perfecte kast voor al je kleding

Als we ergens vrolijk van worden, dan is het wel een huge ass kast waar we ál onze kleding in kwijt kunnen. Niets zomer- en wintercollectie, gewoon een kast waar alles in één keer in kan – en waar je dan nog een beetje ruimte over hebt voor iets nieuws ook. De slaapkamer in dit appartement heeft die luxe, en wij zijn stikjaloers.

Want zeg nou zelf, zo’n grote kast wil toch iedereen?

De woonkamer is een subtiele mix van pastelkleuren en vintage tapijten. Je kunt zien dat de bewoners van het appartement hun vintage tapijten maar al te graag tentoon stellen: er liggen alleen al drie tapijten in de woonkamer. Ons oog viel gelijk op de tafel, die met zijn bijzondere poten wel lijkt te zweven.

Het keukenblad van deze keuken is te prachtig om níét te laten zien! Wat een bijzondere combinatie van materialen. Wanneer de zon hier op schijnt, durven we te wedden dat je het materiaal door de hele keuken zien shinen.

Daar is ‘ie weer: de metrotegel

Natuurlijk zijn we ook fan van de metrotegels, die we tegenwoordig in wel meer keukens en badkamers terug vinden. Daar worden we blij van, want dat is inmiddels een echte trend! Heb jij ook metrotegels in je interieur?

De slaapkamer was natuurlijk dé showmaker van dit appartement, en dan doelen we vooral op de kast. De kast is misschien niet heel modern of fashionable, maar wát een ruimte om je kleding op te bergen. Je kunt zelf een eigen kast voor je schoenen reserveren. En daar worden we natuurlijk allemaal blij van, of niet?

De ultieme gids naar een prachtige slaapkamer: De beste tips en ideeën bij het inrichten van je slaapkamer

Waar je ook zo’n mooie kast vind, is in dit interieur met een industriële kast in de woonkamer. Ga je liever voor een inloopkast, bekijk dan hier ons artikel bomvol inspiratie. Of ga je toch voor een low budget inloopkast?

Bron: ahre

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze slaapkamer heeft dé perfecte kast voor al je kleding
Sluiten