Renée Leeuw
Renée Leeuw Compact Wonen 23 december 2015

Deze opklapbare kaptafel is tevens een minibar

Als we het hebben over een kaptafel moeten wij eigenlijk direct denken aan vroeger. Kaptafels lijken nu eenmaal niet meer zo van deze tijd te zijn. Niet omdat we ons niet meer opmaken, maar waarschijnlijk eerder omdat het wéér een extra meubel is dat ruimte inneemt. En ruimte is nu eenmaal schaars, vooral als je het moet doen met je dure vierkante meters in de stad. Het Duitse Ambivalenz vond duidelijk dat het tijd werd voor een moderne kaptafel. Eentje die past bij het leven van nu en vooral ook past in de huisjes van nu.

Daarom kwam het bedrijf met de Schminktänk, oftewel een opklapbaar tafeltje met spiegel én verlichting zodat je die lippenstift wel goed aanbrengt.

Het leuke aan dit tafeltje is dat het tevens als bar of werkplek kan dienen. Dat laatste lijkt ons trouwens nog best lastig aangezien je dan constant jezelf in de spiegel ziet, maar als bar kan het kastje prima doorgaan. Zeker als je je net even klaarmaakt voor een avondje uit!

Hebben? De minibar en kaptafel in één kost inclusief verlichting €325,-

Woon jij in een klein huis? Dan zijn multifunctionele meubels erg handig. Eentje die je zelf maakt, laten we in deze DIY zien.

ambivalenz.org

Reageer op artikel:
Deze opklapbare kaptafel is tevens een minibar
Sluiten