Deze minimalistische studio in Sydney speelt slim met subtiele kleuren

Less is more! Dat er niet altijd veel poespas nodig is om een interieur te laten uitblinken, blijkt maar weer uit deze studio in Sydney. Het interieur is minimalistisch en dat betekent dus echt niet dat het saai is! De studio is maar 35 vierkante meter en toch super stylish ingericht. Het sleutelwoord bij deze inrichting is kleur. Er wordt hier namelijk met subtiele kleuren gespeeld en op die manier slim met de ruimte omgegaan.

Door blauw en grijstinten toe te voegen krijgt dit interieur een frisse look. Check voor meer inspiratie met deze mooie kleurencombi deze colorboost!

studio-syndey-roomed-10

Studio

Studio

studio-syndey-roomed-2

studio-syndey-roomed-3

studio-syndey-roomed-4

In kleine ruimtes zoals deze studio in Sydney wordt het geheel al snel te druk, dus dan is een minimalistische inrichting een hele goede optie. Een minimalistische inrichting heeft meerdere voordelen. Je kunt bijvoorbeeld doordat je minder geld uitgeeft aan losse accessoires waarvan de kwaliteit niet top is, meer geld uitgeven aan echt mooie items voor in je interieur. Deze items gaan uiteindelijk ook langer mee, dus je hebt er langer plezier van.

De bank in dit huis is een IKEA-hack! Wij hebben een heleboel IKEA-hacks op Roomed staan, check bijvoorbeeld hier hoe je van je IKEA Expedit-kast een hoekbank maakt!

studio-syndey-roomed-7

De keuken is heel klein, maar toch van alle gemakken voorzien. De opbergruimte is verdeeld over kastjes beneden én boven het keukenblad, waardoor je al je spullen makkelijk kwijt kunt.

studio-syndey-roomed-5

studio-syndey-roomed-6

studio-syndey-roomed-8

Wij houden van kunst in de slaapkamer! Één schilderij aan de muur, zoals we dat zien in deze slaapkamer, zorgt ervoor dat de rustgevende look behouden blijft. En dat is nou net wat je nodig hebt op je slaapplek!

Wij hebben alle voordelen van een minimalistische slaapkamer al eens voor je op een rijtje gezet, check ze hier.

studio-syndey-roomed-9

studio-syndey-roomed-11

In de badkamer zijn de muren verdeeld in een perfect grid. Dit is een bekende en geliefde vorm van betegeling in de badkamer. Het zorgt voor een stoere look zonder dat het geheel te druk wordt.

Wil je zelf een minimalistisch interieur creëren in je eigen studio? In dit handige stappenplan vertellen we je precies hoe je dat aanpakt.

Fotografie: Boston Parker

Reageer op artikel:
Deze minimalistische studio in Sydney speelt slim met subtiele kleuren
Sluiten