Renée Leeuw
Renée Leeuw Design 9 aug 2015

Deze mannen wisten een verlaten platform om te toveren tot drijvend hotel!

Een drijvend hotel? Ja, dat lees je goed en het leukste is nog dat het momenteel op het IJ in Amsterdam drijft. En dat jij er dus zou kunnen overnachten, maar.. niet voor lang. Het Good Hotel Amsterdam is namelijk een pop-up hotel, dat voor één jaar in de stad zal blijven. Daarna wordt het verscheept naar Rio de Janeiro, net op tijd voor de Olympische Spelen daar beginnen.

Maar nu even een stapje terug in de tijd.. voorheen was dit hotel namelijk een verlaten platform, dat geen functie meer had. Hoe tover je zoiets nou om tot een gaaf hotel? Wij spraken de designers, Remko Verhaagen en Sikko Valk. In onderstaande video vertellen zij enthousiast over het hotel, hun favoriete plekken en het design.

Wat ook wel leuk is om te vertellen.. Het interieur van Good Hotel Amsterdam is een mix van eigen design, high-end meubels (van o.a. Moooi) en budget items van bijvoorbeeld HEMA!

Wij waren wel benieuwd hoe het zou zijn om te overnachten in zo’n drijvend hotel. Roomed’s Renée ging er een nachtje slapen, genoot van een lokaal biertje en at een gezond ontbijtje. De review check je hier.

Reageer op artikel:
Deze mannen wisten een verlaten platform om te toveren tot drijvend hotel!
Sluiten