Deze loft in Milaan heeft een prachtig interieur en de allercoolste keuken

In veel interieurs is de keuken het hart van de woning. Niet gek, want de keuken is zoveel meer dan alleen een plek om het eten te bereiden. Met een goede indeling kan de keuken ook dienen als fijne plek om te borrelen, eten en relaxen. Deze te gekke loft in Milaan laat ons zien dat wanneer je de keuken de meest prominente plek in huis geeft je eigenlijk helemaal geen uitgebreide woonkamer meer nodig hebt!

Deze loft in Milaan is ontworpen door Silvio Stefani en de prachtige keuken is een ontwerp van het Italiaanse merk Minacciolo.

De loft is behoorlijk groot, en heeft naast een te gekke keuken ook een fantastische eetkamer en woonkamer. De grote, industriële openslaande deuren bieden toegang tot de binnentuin. De vele planten voor de grote ramen geven het interieur veel kleur.

De muren van de loft zijn van beton. Het hoge plafond geeft de loft een ruimtelijke uitstraling, en ook de grote meubels en het XXL kunstwerk dragen hieraan bij!

In de loft zijn geen muren gebouwd, maar door goed geplaatste volumes worden bepaalde ruimtes toch enigszins afgescheiden. De home office heeft hierdoor privacy, maar wordt evengoed betrokken bij de zithoek. De Chesterfield bank en de bewerkte vloerkleden maken de industriele look helemaal af.

>> Inspiratieboost: de mooiste woonkamers met de fijnste vloerkleden

En dan.. het paradepaardje van deze loft: de keuken! De keuken heeft een industriële look met matzwarte kasten die worden gecombineerd met houten wandkasten. De kleuren passen perfect bij de robuuste, betonnen vloer. In onze keukentrends voor 2016 vertelden we je al dat we dit jaar de afzuigkap als eye catcher van de keuken gaan zien. Deze loft is daar hét perfecte voorbeeld van!

Wil je jouw keuken ook een industriële look geven? Bekijk dan hier onze handige tips!

www.minacciolo.com

Reageer op artikel:
Deze loft in Milaan heeft een prachtig interieur en de allercoolste keuken
Sluiten