Deze loft in Detroit is écht te gek. Of.. is het toch een kantoor?

Wanneer je binnenstapt in het kantoor van Brooklyn Outdoor, een advertising agency in Detroit, zul je je meteen thuis voelen. Hier geen kille ruimte met TL-verlichting en standaard bureaus met computerschermen. Het kantoor is namelijk helemaal ingericht als huis. Natuurlijk staan er bureau’s met computers, maar deze zijn strategisch aan de kant geplaatst zodat de ruimte alle mogelijkheden biedt voor een hechte band tussen de collega’s. Daarnaast is het ook de perfecte plek voor zakelijke afspraken en pitches. En wij snappen dat wel: als potentiële klant krijg je direct een goede eerste indruk van het bedrijf!

Het kantoor is gesitueerd in een prachtige loft in Detroit. De loft biedt ruimte voor een meeting gedeelte, werkplekken, een grote keuken en zelfs twee badkamers – ja, het is echt net een huis.

loft
loft
kantoor

De loft heeft een industriële look met veel beton – zowel de muren als de vloer -, onafgewerkte bakstenen muren en veel street art. Hiervoor vroeg Brooklyn Outdoor Ouizi, Michelle Tanguay en Kobe Solomon.

De ontvangstruimte is middenin de loft. Hier is een aantal stijlen gemixed. Hoewel we Chesterfiels steeds vaker in industriële interieurs zien, is de bank eigenlijk een klassiek model. De vintage bijzettafels maken het geheel helemaal af. Ben je benieuwd naar meer inspirerende beelden met de Chesterfield als middelpunt? Check dan even dit artikel.

loft
loft
loft
loft

>> 6x tips voor het stylen van open keukenkastjes en planken

kantoor
kantoor
kantoor

Oké, het ziet er fantastisch uit, maar er moet natuurlijk ook gewerkt worden! De bureau’s staan niet in het midden van het kantoor, maar juist aan de zijkant. En ook hier is het design niet alledaags: de witte bureaus worden gecombineerd met gouden draadstoelen en de kantoorbenodigdheden worden niet zomaar weggestopt in saaie bureaublokken: elk bureau heeft een fijn vintage ladekastje of trolley tot z’n beschikking.

kantoor
kantoor

Wij zouden het echt fantastisch vinden om in zo’n inspirerende loft te mogen werken! Dit is overigens niet de eerste keer dat een bedrijf kiest voor een iets ander interieur dan normaal. Ook meubelfabrikant DIZAAP heeft een prachtige showroom dat erg veel weg heeft van een woonhuis. Bekijk hier de binnenkijker!

detroit.curbed.com

Reageer op artikel:
Deze loft in Detroit is écht te gek. Of.. is het toch een kantoor?
Sluiten