Deze lampen werken als zonlicht om planten te laten groeien

Heb jij thuis weinig zonlicht en willen je planten daarom maar niet in leven blijven? Zelfs niet nadat je speciale planten, die tegen weinig licht kunnen, in huis hebt gehaald? We hebben zojuist een geniale oplossing gevonden. De ontwerpers van designstudio We Love Eames kwamen namelijk met een speciale lamp, die speciaal ontworpen is om planten te laten groeien. De lamp werkt als vervanger van zonlicht, waardoor je dus zelfs in de meest donkere ruimte planten kunt laten groeien. Wel ín de lamp dus, maar dat ziet er gelukkig onwijs cool uit.

Pluspuntje: je hoeft de planten geen water te geven. De lampen werken als compleet ecosysteem! Het glas is bedekt met een speciaal geleidend materiaal, waardoor er geen speciaal snoer naar het lampje leidt.

De lampen zijn met de hand gemaakt en vooralsnog zijn er geen plannen om het product in massaproductie te nemen. Maar als je iets soortgelijks zoekt, kun je naar het Nederlandse Spruitje kijken. Dat zijn ook fantastische ecosystemen, die je nauwelijks hoeft te verzorgen.

www.contemporist.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Deze lampen werken als zonlicht om planten te laten groeien
Sluiten