Deze kleine caravan hang je gewoon achter je fiets

De meeste mensen gebruiken de auto om met hun caravan op pad te gaan. Maar Paul Elkins wilde graag een goedkopere en milieuvriendelijkere oplossing vinden. Hij ontwierp een kleine caravan die je eenvoudig achter een fiets hangt. Hij gebruikte hiervoor een paar oude campagneborden en een fiets en wist er een heel knusse caravan van te maken. En geloof het of niet, maar echt alles wat je nodig hebt is hier aanwezig. In de video geeft Paul je een heuse rondleiding door de caravan.

Het ontwerp van Paul is door de tweedehands materialen heel goedkoop. Heb je meer te besteden? Dan is deze kleine caravan misschien wel iets voor jou!

Deze kleine caravan is natuurlijk niet groot genoeg om in te wonen, maar volgens Paul laat de caravan wel zien hoe je slim en inventief met een kleine ruimte om kan gaan. Daarnaast is dit ontwerp ook nog eens heel budget-proof, want voor 130 euro ben je al klaar!

kleine caravan
kleine caravan

Deze kleine caravan laat zien dat ruimte niet bepaald wordt door het oppervlakte dat je tot je beschikking hebt, maar door de manier waarop je er mee omgaat. Meer tips om alles uit een compact interieur te halen vind je hier.

Ben jij gek op dit soort creatieve projecten? Check ook even ons overzicht met de leukste kleine huisjes van 2015!

diply.com

Reageer op artikel:
Deze kleine caravan hang je gewoon achter je fiets
Sluiten