Deze kinderkamer is de droom van ieder kind

Soms komen wij in familiehuizen en komt bij ons het kind weer naar boven! Zo’n gevoel bekruipt ons bijvoorbeeld ook bij het zien van deze kinderkamer. Architectenbureau Cadas Arquitetura ontwierp deze ruimte voor de bewoners van een appartement in Sao Paulo. De ouders wilden voor hun dochters graag een plek waar ze zich prima kunnen vermaken. Met een tv-hoek, eigen home office en een lekkere speelplek op de mezzanine moet dat wel goed komen!

De kids delen deze kamer met z’n tweeën, wat natuurlijk heel gezellig is. Het kan alleen ook wel eens een uitdaging zijn om het gezellig voor iedereen te houden. Met onze tips zorg je dat een gedeelde kinderkamer een feestje is voor iedereen!

Een speelplek op de mezzanine in je eigen slaapkamer is natuurlijk helemaal het einde! En het is nog praktisch ook, want als er vriendinnetjes blijven slapen is er altijd genoeg plek. Zo’n mezzanine kan namelijk prima gebruikt worden als slaapplek. Zie jij een hoge slaapplek wel zitten voor je kids? Wij hebben acht mooie en stijlvolle stapelbedden voor je op een rij gezet zodat je genoeg inspiratie op kan doen!

De dames in deze slaapkamer hebben ook een relaxe tv-hoek waar ze even kunnen uitrusten na een dagje hard spelen en huiswerk maken. Het huiswerk maken ze trouwens op Eames stoelen, hoe stijlvol wil je het hebben. We schreven eerder al over de Eames Chair als pronkstuk in de home office, maar we zagen deze klassieker nog niet eerder in de kinderkamer voorbijkomen.

Misschien heb je geen plek voor een grote kamer zoals deze, maar een stijlvolle meisjeskamer kan je ook prima creëren met minder ruimte. We hebben een stevige inspiratieboost voor je, zodat je meteen aan de slag kan met de droomkamer voor je dochter!

www.contemporist.com

Reageer op artikel:
Deze kinderkamer is de droom van ieder kind
Sluiten