Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 30 mei 2018

Deze keuken heeft prachtige mat zwarte metrotegels (en die wil jij ook!)

Dat we bij Roomed fan zijn van witte metrotegels is hoogstwaarschijnlijk geen verrassing meer. Omdat deze tegels echt een trend zijn, schrijven we er ook maar al te graag over. Maar we hebben nu een keuken gevonden die de metrotegels naar een ander niveau tilt: mat zwarte metrotegels. Wij zijn groot fan, want dit staat zo chique!

Toch liever witte metrotegels? Dan is dit huis met metrotegels iets voor jou. Geen muur is daar zónder metrotegels. Hip!

Mat zwarte metrotegels

De zwarte metrotegels geven de keuken een hartstikke chique uiterlijk. De tegels combineren mooi met de spierwitte keukenkastjes en de witte voeg. Door zwart en wit met elkaar te combineren, creëer je een groot contrast. Dit zorgt voor een strak uiterlijk met een speels karakter. De houten details van de vloer en de plankjes aan de muur maken dit interieur helemaal af.

In de woonkamer wordt deze lijn van contrasterende kleuren weer doorgezet. Een opvallend item is het lichte tapijt (wij zouden hier geen rode wijn durven te drinken!). Het grote raam met uitzicht op het balkon zorgt voor veel lichtinval, waardoor de hele ruimte lekker licht is.

We vinden nog zo’n heerlijk groot raam in de slaapkamer. Door de pastelkleurtjes en het gebroken wit van de muren en gordijnen krijgt deze slaapkamer een dromerige sfeer. We kunnen ons voorstellen dat je hier heel lekker slaapt!

Niet symmetrisch

Het schilderij boven het bed is heel eigenwijs en niet in het midden opgehangen. Daar houden we van, want niet alles hoeft precies in het midden of symmetrisch! Dit geeft de kamer juist een kinderlijke, speelse touch.

Het grote balkon lijkt wel een tweede huiskamer. Wat een gezelligheid op dit zonnige balkon! We zien lekker veel planten en zachte dekens om ‘s avonds lekker onder weg te kruipen als het weer iets kouder wordt. Dit noemen we nog eens genieten!

Wil je ook zo’n mooi balkon? Bekijk dan onze tips over het maken van een balkon vol Scandinavische inspiratie. En hang dan meteen deze Balkon BBQ op voor gezellig barbecuefeest. Als je zelf ook metrotegels in huis wilt, hebben we hier nog 4 originele inspiratiebronnen voor het leggen van metrotegels.

Bron: fantasticfrank

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze keuken heeft prachtige mat zwarte metrotegels (en die wil jij ook!)
Sluiten