Renée Leeuw
Renée Leeuw Design 3 maart 2016

Deze interieurs zijn helemaal volgens de laatste catwalktrends gestyled

Fashion week is in volle gang. Na New York, Londen en Milaan is het nu de beurt aan Parijs om de nieuwste modecollecties te presenteren. Wat heeft Roomed hiermee te maken? Meer dan je denkt. Tussen mode en interieur zit een dunne lijn. De trends in de mode en interieurdesign komen namelijk vaak overeen of vullen elkaar aan. Eerder lieten we je al een aantal overeenkomsten tussen architectuur en de catwalktrends zien en deze keer zoeken we de gelijkenissen in het interieur.

In dit artikel zetten we een aantal interieurs die exact volgens de laatste catwalktrends voor SS’16 zijn gestyled. Oh ja, leuke bijkomstigheid: de accommodaties zijn allemaal te boeken via Airbnb!

Dit appartement in Boedapest is geïnspireerd op Mondriaan en ook de jurk van Lisa Perry werd gemaakt met Mondriaans kunst in het achterhoofd. Cool!

Hierboven is het interieur van een yurt te zien, dat erg overeenkomt met de designs van Alberta Ferretti. Beiden tonen een boho style en je zou verwachten dat de yurt in een warm – misschien wel tropisch – land staat, maar niet is minder waar. De yurt staat in Duitsland!

De ruit spotten we zowel op de catwalk bij Victoria Beckham als in dit appartement in Bangkok.

De kleurrijke outfit bij Manish Arora toont bizar veel overeenkomsten met dit gypsy-achtige verblijf in Frankrijk, de Cote d’Azur om precies te zijn. Een te gekke caravan overigens!

Zwart-witte strepen sieren het interieur van dit huis in Japan. De strepen spotten we ook op de catwalk bij Alice and Olivia voor SS’16.

De bloemetjesprint! Gespot bij Naeem Khan op de catwalk en in de slaapkamer van.. een gigantisch kasteel in Frankrijk! Het paleisje komt inclusief traditioneel interieur, tennisbaan en een enorm landschap.

We blijven nog even in Frankrijk en nemen een kijkje in een chalet, waar het interieur met zachte witte bontkussens versierd wordt, net als op de catwalk bij Gareth Pugh.

De jurk van Emilia Wickstead is van zijden en heeft een subtiele zachtroze streep, net als de bank in dit romantische optrekje in Florence.

Nicole Miller hult haar mannequin in een jurk met drukke print, die bizar veel gelijkenissen vertoont met de graffiti kunst in dit appartement in Kopenhagen. Afgezien van de overeenkomsten met de laatste catwalktrends heeft het appartement sowieso een best wel nice interieur!

Reageer op artikel:
Deze interieurs zijn helemaal volgens de laatste catwalktrends gestyled
Sluiten