Florence
Florence Decoratie 8 jul 2014

Deze innovatieve, zwevende design plank kan tot wel 250 kilo dragen

Planken. Overal in huis kunnen we ze gebruiken; in de keuken voor onze kruiden en kookboeken of om kristallen wijnglazen op te bewaren. In de woonkamer voor onze boeken of om de mooiste kunst te etaleren. In de kinderkamer voor de verzameling dierenvriendjes of zelfs in het kleinste kamertje in huis.

Persoonlijk houd ik van zwevende planken, zo’n plank waarbij het ophangbeslag in de plank zit verwerkt. Geen lelijke houders die eronder hangen, maar alles netjes weggewerkt. ‘Probleem’ is dat deze planken vaak van een bepaalde dikte zijn en lang niet altijd even stevig zijn. Ontwerper Joep Melis liep tegen ditzelfde probleem aan. Bovendien kwam daar nog eens bij dat de planken die wel enigszins in de buurt kwamen, lang niet altijd even mooi waren. En wat doe je dan? In het geval van Melis ga je je eigen plank ontwerpen.

Met een familie die altijd in de metaalsector werkzaam is geweest, zijn kenmerken als kwaliteit en vakmanschap met de paplepel ingegoten. Het resultaat hiervan is Strackk, een innovatieve en stijlvolle plank met een enorm draagvermogen tot wel 250 kilo. De Strackk plank is flinterdun en gemaakt van aluminium waardoor hij over 100 jaar, ongeacht welke (vochtige) weersomstandigheden, nog even krachtig en mooi zal zijn. Bovendien bevat het vernuftige ontwerp een metalenstrip waardoor de plank magnetisch is en je aan magnetische haken – die je heel eenvoudig eronder ‘plakt’ – pannen of andere producten tot 2,5 kilo kunt hangen.

Tevens zijn er planken met handige toepassingen verkrijgbaar zoals, sleuven voor het ophangen van wijnglazen of sleuven voor het ophangen van kleerhangers. Daarnaast zijn er slimme accessoires waarmee je de plank kunt aanvullen en het op die manier multifunctioneel maakt voor welke ruimte in huis of op werk dan ook. Denk hierbij aan een strip om wijnflessen neer te kunnen leggen, een boekensteun of een iPad-houder. En alsof het nog niet genoeg is, is dit esthetische plaatje ook nog eens in elke gewenste maat en kleur verkrijgbaar, zelfs in traditioneel Delftsblauw. Kijk voor meer informatie op de website van Strackk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.strackk.com

Reageer op artikel:
Deze innovatieve, zwevende design plank kan tot wel 250 kilo dragen
Sluiten