Deze handgemaakte schemerlampen hebben een terrarium als voet

Stephanie Hare is voornamelijk gespecialiseerd in het maken van papier. En niet zomaar papier. Ze maakt prachtige producten die ze verkoopt onder de naam van haar bedrijf Share Studios. Onlangs maakte ze van dat papier prachtige schemerlampen, die ze op een wel heel bijzondere voet plaatst. De voet is helemaal van glas gemaakt, maar dat is op zich niet het meest bijzondere. Dat zit ‘m vooral in het feit dat het snoer tussen het glas en papier verwerkt wordt. Op die manier is de voet helemaal ‘kaal’ en kan deze gevuld worden met andere items.

Stephanie komt zelf met het idee om de voet als terrarium te gebruiken door er plantjes en aarde in te doen. Of stop er één blad in, zoals een groot Monstera blad. Je kunt de glazen voet natuurlijk ook met andere objecten vullen. Denk aan kunstige objecten en vondsten die best wel in de spotlights mogen staan! Hoe dan ook, het ziet er erg cool uit.

De schemerlampen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Met een vierkante voet en kap of een ronde vorm, groot óf klein. Je koopt ze via Etsy.

www.mymodernmet.com

Reageer op artikel:
Deze handgemaakte schemerlampen hebben een terrarium als voet
Sluiten