Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Architectuur 30 okt 2015

Deze groep vakantiehuizen staat in de prachtige natuur van Noorwegen

Vakantie vieren in alle rust, omringd door prachtige natuur én in een huisje dat er ook nog eens té cool uitziet. Deze vakantiehuizen zijn onderdeel van het Manshausen Island Resort en staan in het noorden van Noorwegen. Alleen al bij het bekijken van de foto’s komen we helemaal tot rust.. Een resort zoals het wat ons betreft zou moeten zijn.

De ‘Manshausen’, zoals de vakantiehuizen worden genoemd, zijn ontworpen door Stinessen Arkitektur. De ligging is echt perfect: op de oever aan het water met vrij uitzicht over de Barents Sea.

Om optimaal van het uitzicht te kunnen genieten ‘hangen’ de huisjes een stuk over de oever heen.

De materialen (veel hout!) van de hutten zijn zorgvuldig uitgekozen en op maat gemaakt. Het interieur is rustig gehouden, zodat alle aandacht uitgaat naar het fantastische uitzicht. De vakantiehuizen zijn vooral heel functioneel ingericht: genoeg plek voor de vakantiegangers om te relaxen en veel opbergruimte. Geen poespas, maar dat is ook eigenlijk niet nodig!

Ben je van plan om binnenkort naar Noorwegen te gaan? Dan is dit vakantiehuis in de bergen van Noorwegen zeker een kijkje waard. Of wat dacht je van dit super schattige hutje dat ook nog eens goed voor de portemonnee is?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.contemporist.com

Reageer op artikel:
Deze groep vakantiehuizen staat in de prachtige natuur van Noorwegen
Sluiten