Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Architectuur 22 mrt 2016

Deze design studio heeft het interieur uit onze dromen

Wij zijn altijd benieuwd naar de kantoren van de design studio’s die verantwoordelijk zijn voor de coolste ontwerpen. Je verwacht dat de ontwerpers hun bijzondere plannen bedenken in een inspirerende omgeving, toch? Nou, bij de nieuwe studio van het Spaanse Masquespacio is dat zeker het geval. Zij veranderde niet alleen het complete kantoor, maar ook de gehele branding en huisstijl. Veel werk, maar het resultaat is er zeker naar. De ruimtes zijn allemaal behoorlijk verschillend, maar toch vormt het kantoor één geheel: kleurrijk, decoratief en bomvol eigen design.

Wil jij zelf ook meer kleur in je interieur brengen? Bekijk dan even deze vijf simpele ideeën.

Bij binnenkomst wordt de kleurrijke toon al meteen gezet! De ontvangstruimte is een heerlijke ruimte waarin de potentiële cliënten al het gevoel van Masquespacio meekrijgen. De bijzondere kleurencombinatie en de vele grote planten geven de ontvangstruimte het gevoel van een huiskamer, maar dan wel op een heel esthetisch verantwoorde manier.

De medewerkers hebben allemaal een eigen plekje. Geen saaie grijze cubicles, maar kleine bureaus omringd door kleurrijke schotten voor meer privacy. Het kleurenpalet van de design studio heeft een spannende uitstraling door de mix van felle kleuren en pasteltinten.

>> Inspiratieboost: een home office vol pastel tinten

De beste ideeën worden natuurlijk bedacht in een inspirerende omgeving en de magazine wall zal hier zeker bij helpen! De rekken krijgen elke maand een nieuwe look wanneer de nieuwste magazines uit zijn. Een super leuke manier om de ruimte een wisselende look te geven. Je kunt dit idee gebruiken voor je eigen kantoor, maar ook voor thuis!

De vergaderruimte is lekker ruim, met een grote tafel en comfortabele stoelen. Houd jij net als wij ook zo van marmeren tafelbladen, maar past het helaas niet binnen je budget? Niet getreurd, want in deze IKEA hack laten we je zien hoe je simpel, snel en low budget zo’n stylish tafelblad kunt maken.

Bekijk ook eens de showroom van DIZAAP, een Oekraïens meubelbedrijf met een te gek interieur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

design-milk.com

Reageer op artikel:
Deze design studio heeft het interieur uit onze dromen
Sluiten