Design 12 aug 2015 Renée Leeuw

Deze bureaustoel verandert met één handeling in een bed

In de Westerse cultuur kennen we tijden van (hard) werken en tijden van ontspanning, maar vaak gaan deze niet samen. Althans, niet op de werkvloer. In Japan is dat wel even anders. Daar is slapen niet iets wat je per definitie thuis in een bed doet. Nee, Japanners kunnen overal wel slapen en vinden dat dat ook gewoon moet kunnen. Geef ze eens ongelijk!

Het verbaast ons dan ook niks dat de bureaustoel, die we nu tegenkwamen, een Japans ontwerp is. Het design is namelijk gemaakt voor slaaphoofdjes en mensen die gek zijn op powernaps tussen het werk door.

De bureaustoel is met slechts één handeling om te toveren tot bed. Je hoeft alleen het voeteneind uit te schuiven en de leuning naar achteren te klappen. Zo komt de stoel in een horizontale houding te liggen. Ideaal!

bureaustoel

Dit is overigens niet de eerste stoel, die gemaakt is voor een powernap. Eerder spotten we al de EnergyPod, een powernap stoel met ingebouwde wekker, die exact na 20 minuten slaap afgaat. Maar ook de MVS Chair van Vitra is gemaakt voor dutjes op kantoor!

anychair

Een powernap van maximaal 20 minuten schijnt je productiviteit en energie te verhogen! Ontdek wat je nog meer kan doen om je productiviteit op de werkvloer te verhogen.

anychair1

Helaas is de website van de zogenaamde Any Chair Office Chair Bed in Japans en is onze kennis van die taal niet zo uitgebreid. We hebben dan ook geen idee van de prijs en verkrijgbaarheid van deze bureaustoel.

www.spendingitall.com

Reageer op artikel:
Deze bureaustoel verandert met één handeling in een bed
Sluiten