Renée Leeuw
Renée Leeuw Finds 6 jul 2015

Deze boomhut kun je overal mee naartoe nemen!

Wie gek is op de natuur en niet zoveel last heeft van hoogtevrees heeft het waarschijnlijk wel op zijn bucketlist staan: wonen in een boomhut. En dan het liefst natuurlijk in een te gekke omgeving, waar je het hele jaar door mooi weer hebt. Er zijn alleen zoveel mooie plekjes op de wereld, dat kiezen eigenlijk onmogelijk is. Met dat idee zaten de mensen achter Tentsile ongetwijfeld ook en zij bedachten iets geniaals.

Tentsile maakt namelijk tenten, die je als een boomhut in de bomen kunt hangen. Één van de tenten lieten we een tijdje terug al zien in een overzicht met de acht tofste tenten, maar nu heeft het merk nóg grotere modellen ontwikkeld en die moesten we wel even met jullie delen.

1. Trillium Hammock

Niet ècht een tent, maar eerder een hangmat, die zo groot is dat je er wel op zou kunnen slapen. De trillium hammock bestaat uit drie hangmatten, die je boven elkaar kunt hangen. De hangmat bevestig je met drie banden aan de omringende bomen.

>> DIY: hangmat voor twee personen

2. Vista tree tent

De boomhut die je overal mee naartoe kan nemen. In deze draagbare boomhut kun je met z’n drieën slapen. Het dak bevestig je apart en kun je dus ook weglaten zodat je van het uitzicht kunt genieten. De klamboe blijft uiteraard wel gewoon boven je hoofd hangen om je te beschermen tegen de muggen en andere insecten.

3. Trilogy

Een enorme tent voor zes personen, die je net als de andere tenten gewoon tussen de bomen hangt. In feite zijn dit drie tenten voor twee personen, die met elkaar verbonden worden door één centrale tent in het midden. Geniaal, toch?

Naast het geniale ontwerp denkt Tentsile ook nog om de bomen en bossen. Door de tenten tussen de bomen te hangen, net als bij deze boomhut, worden de bomen niet beschadigd. Bovendien plant het bedrijf drie nieuwe bomen voor elke tent, die verkocht wordt.

Hebben? Ga naar de website van Tentsile voor alle producten en info.

www.tentsile.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Deze boomhut kun je overal mee naartoe nemen!
Sluiten