Design 4 apr 2016 Esmé Brinkman

Deze bijzondere schommelstoel breit een warme muts terwijl jij rustig schommelt

Bijzondere multifunctionele meubels – en dan hebben we het niet over een bedbank, maar écht bijzonder – blijven bij ons favoriet. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze coole MOOV stoel die tegelijkertijd ook je telefoon oplaadt, of deze ‘wasmachinefiets’ die je wasje pas draait als je zelf even losgaat op de hometrainer. Deze bijzondere schommelstoel van Ecal studenten Lausanne Damien Ludi en Colin Peillex hoort ook zeker in dit rijtje thuis.

Het is namelijk niet zomaar een schommelstoel, die mooi staat op de veranda, maar de stoel heeft ook nog een fijne feature: hoe meer je schommelt, hoe sneller je gebreide muts klaar is.

bijzondere Schommelstoel

Bovenin de stoel zit een mechanisme van tandwielen, dat wordt aangedreven door de bewegingen van de schommelstoel. Zo kun je lekker schommelen, ook in de wintermaanden!

bijzondere Schommelstoel
bijzondere Schommelstoel

Schommel je liever samen? Bekijk dan eens deze bijzondere schommelstoel die een vader maakte zodat hij zijn drie kinderen kan voorlezen, of deze duo-schommelstoel voor een romantisch avondje met z’n tweeën.

designyoutrust.com

Reageer op artikel:
Deze bijzondere schommelstoel breit een warme muts terwijl jij rustig schommelt
Sluiten