Deze voormalige bank is omgetoverd tot een sprookjesachtig kantoor

Wanneer gebouwen hun oorspronkelijke functie verliezen, betekent dat niet altijd dat ze verloren zijn. Vaak worden ze omgebouwd tot woonruimte of kantoor en dit levert meestal een waanzinnig resultaat op. Vooral als de oorspronkelijke karakteristieke elementen bewaard blijven. Dat is ook het geval bij dit sprookjesachtige gebouw, dat vroeger een bank was. Architect Henri Cleinge wist het om te toveren tot een prachtig kantoor. En wauw: wij zouden het helemaal niet erg vinden om hier te werken!

De architect wilde dat de oude stijl van het gebouw bewaard zou blijven, maar hij wilde ook veel vernieuwingen doorvoeren. Daar moest dus een balans tussen komen. En de foto’s liegen er niet om! De ruimte ziet er modern uit, maar toch zijn de oudere elementen die het pand bijzonder maken niet verloren gegaan. Scroll naar onder en droom weg bij dit prachtige kantoor!

Overal in het gebouw zijn gouden elementen te vinden, waardoor het geheel er luxe uitziet. Creëer dit heel makkelijk low-budget zelf bij je thuis met deze gouden woonaccessoires onder de 13 euro!

De ruimte is qua indeling super goed georganiseerd. Overal in het pand zijn aparte ruimtes gecreëerd met allemaal een ander doel, zoals vergaderzalen, kantoorruimtes, en zelfs een bar.

Wil je weten hoe je jouw eigen kantoorruimte het best kunt inrichten? Wij zochten voor je uit wat de ideale Feng Shui indeling is van je werkplek. Check het hier!

In de inrichting van dit kantoor vind je veel ramen. De architect heeft gekozen voor glas omdat het zowel in de moderne als de oudere stijl van het pand past. Ondanks dat het kantoorpand is opgedeeld in verschillende ruimtes, blijft het een ruim ogend geheel door het glas.

MEER LEZEN
Even iets heel anders: altijd al benieuwd geweest hoe wij erbij zitten op kantoor? Verwacht geen sprookjesachtige taferelen zoals bij dit gebouw (we blijven dromen), maar we geven je in dit artikel een exclusief kijkje op de Roomed-redactie!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Deze voormalige bank is omgetoverd tot een sprookjesachtig kantoor
Sluiten