Merve Ozturk
Merve Ozturk Gang 28 sep 2020

Met de deur in huis vallen: hier scoor je de leukste deurmatten voor in de gang

Vaak wordt er niet echt veel aandacht besteed aan een deurmat. Vergis je niet, een deurmat in de gang is belangrijker dan je denkt. Het houdt vuil en vocht buiten en is ook het visitekaartje van je huis. Dus waarom zou je er niet net zoveel aandacht aan besteden als dat je doet voor jouw interieur in je huis?

Je hoeft er echt niet uren tijd aan te besteden. Om je te helpen heb ik de leukste deurmatten voor in de gang verzameld. Let’s take a look.

Hier scoor je de leukste deurmatten voor in de gang

PILLEMARK deurmat IKEA
Bron: IKEA

1. PILLEMARK

Laten we kleurrijk beginnen. Deze deurmat maakt een echte statement in een simpele
gang. Al heb je een slechte dag achter de rug, of zit het weer niet mee, bij het zien van deze regenboogdeurmat bij binnenkomst vrolijk je gelijk weer op. Deze leuke deurmat van 50×90 is te verkrijgen bij de IKEA voor €8,99.

Deurmat van zeegras
Bron: Sostene Grene

2. Deurmat van zeegras

Ondanks deze deurmat een neutrale kleur heeft, valt het toch op door het materiaal. Deze deurmat is zeer geschikt voor een Scandinavisch interieur. Plaats een paar kleine planten op een plankje om de gang helemaal af te maken. Deze deurmat is 40×70 cm en is te verkrijgen bij Sostene Grene voor maar €6,84.

Fisura Avocado deurmat
Bron: Ditverzinjeniet

3. Fisura Avocado

Hoe leuk is deze avocado deurmat? Ideaal om jouw gezonde levensstijl direct duidelijk te maken bij jouw gasten. Behalve dat, is het stiekem ook leuk om te gebruiken als backdrop voor de leuke food-foto’s voor op Instagram. Ook deze deurmat is 40×70 cm en is verkrijgbaar op ditverzinjeniet.nl voor €24,95.

Deurmat voor in de gang
Bron: Decovry

4. Oh no, not you again

Speciaal voor mensen die houden van sarcasme. Met deze grappige deurmat breng je ongetwijfeld een lach op de gezichten van jouw gasten. Deze mat is gemaakt van kokosvezel, ideaal dus voor smerige schoenen. Hij is 40×60 cm en verkrijgbaar bij Decovry voor €34.

Deurmat positive vibes only
Bron: Bol.com

5. Positive vibes only

We gaan door naar iets positievers. Vooral in deze tijd proberen we positief te blijven, wat nog wel eens vergeten wordt door alle omstandigheden. Deze deurmat herinnert je er dagelijks aan en zal jou zeker helpen aan een betere mood. Deze leuke deurmat is 40 cm breed en 70 cm lang. Verkrijgbaar voor €27,95 op Bol.com.

Deurmat happy place
Bron: VidaXL

6. This is our happy place

Om in die positive-vibe te blijven. Deze deurmat met de tekst ‘this is our happy place‘ in een speelse lettertype staat toch ontzettend vrolijk? De kleuren rood en roze maken ‘m helemaal af. Hij is 75×45 cm en verkrijgbaar voor €21.50 bij VidaXL.

Meer lezen over decoratie voor in de gang?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Met de deur in huis vallen: hier scoor je de leukste deurmatten voor in de gang
Sluiten