Jaime Andreas
Jaime Andreas Binnenkijken 5 mrt 2020

Vet: in dit designhuis is licht dus onwijs belangrijk

Dat een beetje zonlicht veel verschil kan maken in je interieur, is zeker geen geheim. Daarom worden wij heel blij van een kijkje in dit designhuis in Canada, waar licht erg belangrijk is en het spelen met licht de boventoon voert.

Natuurlijk licht in huis in erg belangrijk. Niet alleen ziet het erg goed uit en laat het de rest van je interieur shinen; het is ook nog eens goed voor jezelf. Meer zonlicht maakt je productiever en over het algemeen veel vrolijker.

keuken in designhuis
Bron: v2comnewswire

Spelen met licht

Het mooie is; dit designhuis is niet eens zo belachelijk groot. Het ziet er gewoon een stuk groter en ruimer uit door de vele lichtinval van allerlei verschillende kanten.

De charme van dit huis is dat er nu nog weinig meubels in staan en daardoor kun je heel goed zien wat je er allemaal mee kunt doen.

Kijk bijvoorbeeld eens naar deze heerlijk open keuken met een hip eiland. De combinatie van donkere meubelen en houttonen werkt goed doordat de ruimte zo licht is.

Zie je jezelf daar al een eitje in de ochtend bakken terwijl er een waterig zonnetje naar binnen schijnt? Wij in ieder geval wel.

Lees ook: Deze minimalistische lichte eetkamer komt rechtstreeks uit je dromen

architecturale trap in designhuis
Bron: v2comnewswire

Architectuur

Het huis zit architectonisch heel slim in elkaar. Er wordt gebruik gemaakt van vele speelse elementen die goed in harmonie zijn met de lichtinval.

Bijvoorbeeld de open donkere trap die helemaal niet zo opvalt, maar wel een interessante diepte aan het huis geeft.

De trap komt uit op een grote rechte overloop die leidt naar verschillende ruimtes. Door de openheid van het huis en het vele licht, lijkt het bijna een grote ruimte te zijn in plaats van verschillende kamers.

designhuis overloop
Bron: v2comnewswire

Wij vinden het in ieder geval een prachtig designhuis om te zien en om bij weg te dromen. Het laat je weer ‘s anders nadenken over het lichtinval in je eigen huis!

Meer prachtige interieurs bekijken:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vet: in dit designhuis is licht dus onwijs belangrijk
Sluiten