Waarom je nooit te oud bent om een dekenfort te bouwen

Maakte jij vroeger als kind weleens een dekenfort? Stiekem alle lakens verzamelen, een deel over de tafel hangen en een ander deel met wasknijpers vast aan de stoelen. Leesboekjes mee en de zaklamp mee: het was hét perfecte plekje om heerlijk in weg te kruipen.

En ach, waarom volwassen worden als die kinderlijke fantasie zo fijn is? Daarom hebben wij de mooiste inspiratie voor een dekenfort voor jou verzameld.

Maak een dekenfort in de woonkamer

Voor altijd slapen onder een dekenhemel? Dan is een hemelbed een stijlvolle oplossing. Maar dat is stof voor een andere keer, geniet voor nu van deze prachtige dekenfort-voorbeelden:

Weer even kind

Een luchtbed of matras, veel kussens, warme dekens én sfeervolle string lights. Wie zou er nou niet heerlijk wegdromen in een dekenfort als deze? Verscholen onder de lakens heeft iets knus en laat je weer wanen naar je onbezorgde kindertijd.

Een romantische thuisbioscoop

Wil je jouw lief verrassen? Maak dan een blanket fort rondom het tv-scherm. Zo kun je heel romantisch samen een filmpje kijken vanuit jullie beschutte plekje.

Fort-picknick

Als er eten in het spel is, dan zijn we eigenlijk meteen al om. Het zal je dan ook niets verbazen dat we helemaal warm lopen van de bovenstaande ideeën. Wijn, hapjes, een romantisch achtergrondmuziekje… Count us in.

Geef toe: een dekenfort bouwen moet toch gewoon op je bucketlist? Wat ons betreft is dit de ideale quarantaine-activiteit voor deze winter. Met wat kerstlichtjes erbij is het nog een idee voor de feestdagen ook. Move over kerstboom, wij gaan dit jaar voor een kerst-fort.

Meer leuks op Roomed

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Waarom je nooit te oud bent om een dekenfort te bouwen
Sluiten