Inspiratieboost: berg items in de kinderkamer op alsof het decorstukken zijn

Inspiratieboost: berg items in de kinderkamer op alsof het decorstukken zijn

Boeken, kleding, knuffels, speelgoed… De kamer van je kleine spruit staat er waarschijnlijk vol mee. En je kunt natuurlijk gaan voor een rustige look door al die spullen op te bergen in kasten zodat je er niets meer van ziet. Maar je kunt de items ook gebruiken als heuse decorstukken in de kinderkamer!

Al eerder lieten we je zien dat speelgoed (ja, het klinkt gek) alleen al een prachtig accessoire kan zijn voor in je ‘volwassen’ interieur. Laat staan in de kinderkamer! Wij laten je de mooiste voorbeelden zien.

Sjoerd Eickmans

Een trap in de badkamer is een stijlvolle manier om je handdoeken op te bergen, maar dat geldt natuurlijk ook voor andere items. Jassen, tassen, truien en sjaals bijvoorbeeld. Plaats een trap in de kinderkamer en hang er al je spullen aan!

Jeltje Fotografie

Leuk idee: zet een houten wand tegen de muur en versier hem met haakjes en plankjes. Zo maak je je eigen inspiratiebord die naast stijlvol, ook nog eens heel praktisch en functioneel is.

Bloggaibagis
Moodkids

Leg boeken op een boekenplank. En leg ze dan in plaats van op een stapel, rechtop tegen de muur aan. Kies de mooiste kaften uit en mix met kleur! Zo worden je boeken een accessoire.

Jeltje Fotografie
IS TO ME

Knuffels zijn ook ideaal om ten toon te stellen in de kinderkamer. Stal ze uit op verschillende plankjes, of in het geval van het voorbeeld hierboven op een stapel van koffers en ook deze fluffy beestjes worden ware decorstukken in de kinderkamer.