Het interieur van dit appartement heeft een speelse kijk op het decoreren met kunst

Kunst is vaak de smaakmaker van het interieur. Of je nu gaat voor een gallery wall, een statement print boven de eettafel of een aantal simplistische lijstjes in de slaapkamer. En het decoreren met kunst hoeft heus niet altijd netjes volgens de regels. Neem een voorbeeld aan de speelse kijk van deze bewoners.

Ook een favoriet: een bakstenen muur met kunst.

Moet elke lijst even groot zijn en op dezelfde hoogte hangen? Nee hoor! Voor een nonchalant effect mag je gerust mixen en matchen. Hier zie je dat de buitenste prints iets lager hangen dan de middelste. Vooruit, voor de OCD’ers en perfectionisten onder ons kan dit frustrerend zijn. Maar als je de controle een beetje loslaat, zie je dat het juist een speelse toevoeging is aan je interieur.

Bloemen op tafel hoeven niet groots en in veelvoud. Eén simpele tak of een Monstera blad in een vaasje ogen juist elegant en sfeervol.

Mooie tijdschriften hoef je niet te verstoppen. Geef ze een plekje op een plank aan de muur. Heb je stapels magazines over? Maak er dan bijvoorbeeld een leuk krukje van.

Meer zien?
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Fantastic Frank

Reageer op artikel:
Het interieur van dit appartement heeft een speelse kijk op het decoreren met kunst
Sluiten