Inspiratieboost: geef je saaie trappenhuis een stijlvolle look

Inspiratieboost: geef je saaie trappenhuis een stijlvolle look

De trap is vaak toch een beetje het ondergeschoven kindje, in je interieur. Maar omdat het meestal een van de eerste dingen is die je ziet, is het juist belangrijk om een goede indruk achter te laten. Bestaat jouw trappenhuis uit een saaie, witte muur? Wij laten zien hoe je deze een stijlvolle look geeft!

Kan de trap zelf wel een update gebruiken? Check hier onze vier tips voor een simpele make-over.

Garvin
Planete deco

Een gallery wall

De lege muur in je trappenhuis is in één klap stijlvol opgevuld met een eclectische gallery wall. Cluster verschillende prints en lijsten (ze mogen zelfs in een hoek gecentreerd worden). Je hoeft overigens niet per se voor een verzameling van kunst te kiezen, maar je kunt ook andere accessoires gebruiken zoals borden of rieten hoedjes.

Aline Blog

Kleur

Een simpele manier om een saaie muur op te laten vallen, is door deze een fris kleurtje te geven! Zelfs een lichte, grijsblauwe tint maakt al veel verschil en geeft de ruimte meer diepte.

Julia Robbs

Groen!

Een van onze favoriete manieren om je trap te decoreren, is met planten. Natúúrlijk is dit onderwerp ook een artikel op zichzelf waard. Lees hier hoe je jouw trap een groene look kan geven.

Heb je ruimte onder de trap over? Perfect voor een home office!