Florence
Florence Decoratie 11 aug 2014

Decoreer je muur met oude tijdschriften en kranten

Wie zegt dat je altijd maar moet verven of dure rollen behang moet kopen? Als je een beetje creatief nadenkt, kun je ook hele andere dingen gebruiken om je muur net dat beetje flair te geven.

Als je een beetje out of the box durft te denken, zul je erachter komen dat je heel veel voorwerpen op hele andere manieren kunt gebruiken dan waar je ze in eerste instantie voor had gekocht. Zoals we hier lieten zien met accessoires voor in de badkamer. Zo kun je dit ook toepassen op je muur, want wie heeft er nou niet nog oude tijdschriften of kranten liggen? Gebruik die eens als behang.

Ik bewaar zoveel tijdschriften, omdat ik er zoveel mooie beelden in tegenkom. Gave fotoshoots, indrukwekkende natuurfoto’s en de meest waanzinnige huizen. Probleem is dat die stapel steeds groter wordt, maar ik er steeds minder in kijk. En ondanks dat wil ik ze niet weggooien. Hoe leuk is dan het idee om de mooiste pagina’s gewoon op je muur te plakken. Maak van je muur één grote collage. We hebben een aantal voorbeelden op een rij gezet. Succes!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Decoreer je muur met oude tijdschriften en kranten
Sluiten