Inspiratieboost: decoreer je eettafel met bloemen en planten voor een zomerse look

Inspiratieboost: decoreer je eettafel met bloemen en planten voor een zomerse look

De romantische uitstraling van zachtroze pioenrozen, zomerkriebels door een vers veldboeket in een vaas en waan je in de jungle met een stel mooie kamerplanten. Groen maakt gelukkig – dus decoreer je eettafel met bloemen en planten voor een stralende look!

Een van onze favorieten: voeg kleur toe met de Oxalis Triangularis.

Farewell
Ikea

Minimalistisch
Voor inspiratie op het gebied van minimalistische styling, kijken we uiteraard met een schuin oog naar onze Scandinavische bovenburen. Subtiel en sober zijn de kernwoorden. Neem een simpele glazen vaas of een handgemaakt exemplaar van keramiek en kies bijvoorbeeld voor één of een paar takken, in plaats van een volle bos. Denk aan katoenbloemen, bloesemtakken of eucalyptusbladeren.

Inside out
Aspyn Ovard

Groen, groener, groenst
Een kamerplant hoeft niet per se naast de bank te staan of in de hoek van de kamer. Zet ‘m op je eettafel om een statement te maken! Ook leuk: plaats een aantal kleine cactussen en vetplantjes op een dienblad. Ga voor allemaal verschillende potjes voor een speelse look.

Ana Garcia
Funda
Pimpelwit

Geurende bloemen
Een verse bos bloemen geeft toch hét gevoel van zomer in huis, niet waar? Waar rozen je eetkamer een klassieke elegantie geven, zorgt de paradijsvogelbloem voor een tropische touch.

>> met deze tips stel je zelf het perfecte veldboeket samen