Maud van Dijck
Maud van Dijck Finds 25 dec 2021

7 x een prachtige spiegel om jouw interieur op te fleuren

Ben je dol op spiegels? Wij in ieder geval wel! Na de tofste exemplaren uit te kiezen zijn we er zelfs een beetje dol van geworden. Maar dat stopt ons niet ervan jullie aan te moedigen ook even te kijken naar de decoratieve spiegels hieronder. Van ronde tot organische vormen we hebben voor elk wat wils om een leuke knipoog aan je interieur te geven.

En met de interieurfoto’s hieronder krijg je een goed idee hoe leuk de spiegels in huis hangen.

7 decoratieve spiegels

ronde spiegel jysk
Bron: JYSK

1. Spiegel MARSTAL

Niet heel origineel is de vorm van deze spiegel, maar de prachtige eenvoud en elegantie van een ronde spiegel maakt het een must op deze lijst. Dit exemplaar is te vinden met een goud of zwart randje. Voor €64,99 is deze ronde spiegel verkrijgbaar bij JYSK.

decoratieve spiegel MADE
Bron: MADE

2. Adria organische wandspiegel

Wil je toch een iets eigenzinnigere look? Dan is een organische spiegel heel leuk! Ze zijn toch net iets unieker dan een ronde spiegel en geven je interieur een kunstzinnige uitstraling. De vorm doet ons namelijk meteen aan abstracte kunst denken. De Adria wandspiegel is voor €189,- bij MADE te bestellen.

barok stijl spiegel blokker
Bron: Blokker

3. Daliah Barok spiegel

Of ga voor een klassieke look met deze barok spiegel. Het heeft een prachtig frame waar je menig schilderij in zou willen lijsten. En zoals je hierboven ziet past het mooi in een minimalistisch interieur. Voor €89,51 bestel je de Daliah spiegel via Blokker.

7 ideeën voor een klassiek chique badkamer van deze tijd

bijenkorf
Bron: Bijenkorf

4. Dima spiegel set van 3

Waarom voor een spiegel kiezen als je ook een leuke set van drie kan krijgen? Hang ze naast elkaar in huis of juist in verschillende kamers om een mooi geheel te creëren in je huis. Deze Dima spiegel set koop je voor €55,- bij de Bijenkorf.

rotan decoratieve spiegel
Bron: Blokker

5. Rotan spiegel Cécile

Zo knus voor in een bohemian interieur! Of geef een leuke twist aan je moderne interieur. Je haalt het zonnetje in ieder geval in huis met deze spiegel. Voor €12,99 haal je deze Blokker spiegel binnen.

kleerhanger made
Bron: MADE

6. Hugin vrijstaande spiegel

Het is een spiegel en klerenhanger ineen. Met andere woorden het is handig, stijlvol en ideaal voor iedere fashionista. Zo heb je je favoriete outfits voor het grijpen. En voor €179,- grijp je deze vrijstaande spiegel bij MADE voor in je eigen interieur.

oog decoratieve spiegel
Bron: Kidzsupplies

7. Tribal Eye spiegel

Onze knipoog naar jullie hebben we natuurlijk voor het laatst bewaard. Nog een leuk exemplaar voor in een bohemian interieur. Of in ieder interieur als je jezelf graag iedere dag een knipoog geeft voordat je de deur uitgaat. Voor €14,50 bestel je deze Sass & Belle spiegel bij Kidzsupplies.nl.

Geef je interieur meer joie de vivre met een spiegel: zo verwerk je ‘m in huis

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

The Strategist

Reageer op artikel:
7 x een prachtige spiegel om jouw interieur op te fleuren
Sluiten