De zwarte keuken steelt de show in dit Zweedse appartement

Een zwarte keuken is gewaagd. Maar in dit geval geldt: wie durft, wordt beloond! We lieten je al eerder de mooiste zwarte keukens zien, omdat we simpelweg dolenthousiast zijn over de stoere look. Deze keer spotten we een zwarte keuken in een charmant appartement in Stockholm. De donkere keuken vormt een mooi contrast met het verder vrij lichte Scandinavische interieur van de woning. De vintage meubels maken het huis helemaal af!

Het is niet de eerste keer dat we een donkere keuken aantreffen in een licht interieur. Dit dit heerlijke lichte appartement in Göteborg heeft ook een prachtige zwarte keuken in huis!

Dat een industriële keuken niet groot hoeft te zijn bewijst deze compacte variant. De combinatie van mat zwarte kastjes en een roestvrijstalen werkblad geven deze keuken een stoere look. Vind je een roestvrijstalen achterwand juist net iets te stoer? Dan kun je natuurlijk ook voor een strakke witte of bakstenen achterwand gaan.

De woonkamer is klein maar fijn. Door de banken tegen de muur te zetten, is er in het midden van de kamer nog genoeg ruimte voor verschillende tafeltjes. Om de ruimte optisch wat groter te maken, kun je het best zo veel mogelijk van de vloer laten zien. Daarom kun je in een klein appartement het beste meubels op hoge poten nemen. De open kast aan de muur combineert praktische opbergruimte met het showen van je favorieten accessoires. Toch kan zo’n open kast soms vrij rommelig ogen door de wirwar aan spullen op de planken. Check daarom even onze tips voor het stylen van een open kast.

De witte slaapkamer is op en top Scandinavisch en de absolute eye-catcher van de slaapkamer is wat ons betreft het dressoir. Dit is vermoedelijk een heel oude naaimachine, hoe cool!?

Wauw, wat een stijlvolle kinderkamer! Door de witte basis te combineren met kleurrijke posters, dekens en meubels krijg je toch een vrolijke, speelse kinderkamer. Wil je zelf aan de gang en een Scandinavische look creëren in de kinderkamer? Shop dan low-budget de mooiste items bij elkaar!

Hoewel de badkamer vrij klein is, lijkt het een stuk groter door de witte muren. Vind je zo’n witte tegelmuur een tikkeltje saai? Voeg dan wat contrast toe voor een spannende uitstraling!

Enthousiast geworden over de looks van dit appartement? Bekijk dan eens dit zwart-witte appartement in Brooklyn.

www.fantasticfrank.se

Reageer op artikel:
De zwarte keuken steelt de show in dit Zweedse appartement
Sluiten