Het pareltje van dit interieur: de Vertigo hanglamp van Petite Friture

Van het zien van al die binnenkijkers, worden wij bij Roomed regelmatig een beetje hebberig. In elk interieur spotten we wel een item dat niet zou mistaan in ons eigen interieur. Herkenbaar?

Zo viel ons oog bij het zien van dit Scandinavische optrekje op de prachtige Vertigo hanglamp, boven de eettafel. Deze eyecather van Petite Friture hadden we al eerder in veelvoud gespot in dit interieur.

Dankzij de eenvoud van dit interieur en de rustige kleuren, kun je uitpakken met een statement piece. Een grote lamp boven de eettafel, bijvoorbeeld. Dit prachtige exemplaar geeft de ruimte een extra dynamisch effect en oogt – ondanks z’n grootte – niet te zwaar. De open structuur zorgt juist voor een mooi lijnenspel.

Meer inspiratie nodig? We hebben nog een aantal andere mooie lampen voor boven de tafel op een rij gezet voor je.

Heeft de sierlijke Vertigo hanglamp ook jouw hart gestolen? Je shopt de lamp onder andere hier.

Door te werken met contrasterende kleuren, voeg je een spannend element toe in huis. Waar lichte kleuren zorgen voor een ruimtelijk en fris gevoel, versterken donkere tinten het gevoel van warmte en knusheid. Als je je eetkamer het liefst zo open en clean mogelijk wil houden, dan zou je dit juist kunnen toepassen in de slaapkamer. Zoals ook in dit huis en in dit interieur is gedaan.

>> Wil je ook een statement in je interieur maken met een gave lamp? Check dan zeker eens deze artikelen:

www.designtherapy.se

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Het pareltje van dit interieur: de Vertigo hanglamp van Petite Friture
Sluiten